V 3. kole proti Pizza Boys

V 3. kole proti Pizza Boys

V nedeľu sa stretne FC Blaugranas Žilina proti Pizza Boys. Po dvoch kolách sa obe mužstvá nachádzajú na chvoste tabuľky VI. ligy, Pizza Boys so skóre -14, Blaugranas dokonca s -17. Obrana Pizza Boys pustila do brány 17 gólov, Blaugranas sa červenali 26 krát, čiže ich to radí na najhoršiu defenzívu všetkých seniorských mestských líg. Avšak oproti nasledujúcemu súperovi sme dali trikrát viac gólov. 3 hráči Pizza Boys skórovalo, na opačnej strane si obulo strelecké halovky 7 hráčov. 

 

Podľa futsalovej verejnosti je účinkovanie FC Blaugranas najväčším sklamaním tejto sezóny. Na hráčoch je aj vidno odhodlanie dať zo seba maximum, ale asi je skoro hodnotiť a zatracovať tento mladý. nádejný klub. V prvom zápase sme absolútne ignorovali defenzívnu činnosť, z čoho pramenilo 18 gólov v našej svätyni. V druhom zápase sme začali dobre, proti Limbákom sme po polčase vyhrávali, dokonca po prestávke sme zvýšili svoje vedenie, ale skúsenosti starých harcovníkov nás behom 10 minút obrali nielen o vedenie, ale aj o akúkoľvek šancu otočiť zápas v náš prospech. 

 

V nedeľu isto jeden z tímov získa minimálne bod. Nech rozhodnú schopnosti hráčov, minimum faulov a pozývame všetkých divákov na zaujímavý duel v pekné nedeľné popoludnie.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (1)

Heno18 napísal:

Pekný článoček, vyzerá že nás máte zmapovaných. Tešíme sa na zápas! :)
Pizza Boys

Pridané: 19.10.10 17:42.
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.