Extr. Žilina: v sobotu do Žiaru.

Extr. Žilina: v sobotu do Žiaru.

Žirafy odohrajú oba zápasy víkendového dvojkola na krytých ihriskách súperov, zhodne proti nováčikom súťaže. V sobotu (23.10.10) cestujú do Žiaru n. Hronom, k aktuálne poslednému mužstvu ligového pelotónu, ale určite sa nemôžu stavať do pozície favorita. Po mizernom domácom výkone proti Vrútkam (3:6) a priemernom tréningovom procese, akoby nebola nálada na hokejbal. Problematická bude opäť podoba obrannej formácie, keď sa nedá počítať s viacerými kľúčovými hráčmi (Ratulovský, Chodelka a pravdepodobne aj Bednár s Janískom). V ideálnom zložení nebude ani útok. Okrem dlhšie zraneného Lajčiaka (členok), nenastúpia ani Vojaský (členok), stále sa doliečuje Cíba, Slovák a Lacko absentujú pre pracovné povinnosti. Ak chcú Žilinčania aj naďalej pomýšľať na play-off, musia nutne naplno bodovať, druhá časť tabuľky je veľmi vyrovnaná.

Lacko Michal, HBC Žirafa Žilina – kapitán: „V zápase u nováčika súťaže sa Žirafa pokúsi odčiniť ostatnú prehru z domáceho zápasu (Vrútky 3:6) a dobrou hrou sa bude snažiť o novunadobudnutie hernej pohody do nasledujúcich duelov jesennej  časti súťaže. Aj napriek slabšiemu tréningovému cyklu a chýbajúcim hráčom základného kádra ( Vojaský, Lacko, Chodelka, Slovák, Lajčiak) nastúpime v silnom zložení. Hlavný cieľ s ktorým pôjdeme do zápasu je víťazstvo a zisk 3 bodov.

 

Predpokladaná zostava Žilina: Krško (Škorvánek) - Pavlorek,  Bednár???, Krakovský, Gamboš M., Hartel, Janísek??? - Dubovec A., Dubovec M., Mokoš- Marjenka, Koštek, Bestvina - Barbořák, Kuna.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.