Podporte našu spoločnú petíciu za záchranu Žirafy!!!

Podporte našu spoločnú petíciu za záchranu Žirafy!!!

Situácia a príbeh, ktorý sa odohráva okolo Centra voľného času „Žirafa“, naberá úplne zvrátenú podobu. Bezprecedentný a sústavný nátlak zo strany mesta Žilina pokračuje aj naďalej. Doposiaľ sme to všetko znášali, viac menej „potichu“. Avšak podivných udalostí a kotrmelcov okolo jedného z najväčších Centier voľného času na Slovensku je už také množstvo, že pomyslený pohár trpezlivosti pretiekol, úplne. Príbeh naberá strmý spád, o všetkom vás začneme informovať. Počas tohto týždňa ste sa v článku Zvrátený príbeh Žirafy pokračuje!!! mohli dozvedieť prvé, aktuálne správy. Pre tých, ktorí radi čítajú a radi vedia viac, sme pripravili Facebook stránku https://www.facebook.com/PribehZirafy, ktorá v priebehu pár dní zrekapituluje všetko podstatné za ostatných 13 – 14 mesiacov. Jedným z krokov, ktoré rozbiehame na záchranu centra, ktoré sme budovali 10 rokov z ničoho, je PETÍCIA za jeho zachovanie a proti nezmyselného, neopodstatnenému zlučovaniu so žilinskou „dvojkou“ - Centrom voľného času Spektrum. Petícia odštartovala v sobotu 19. januára 2013, prvým podpisovým miestom je Športová hala na ulici V. Javorku. Podpísať sa však budete môcť aj v sídle centra – Horný Val 24, v klubovni „Hájovňa“ na Hájiku, v priestoroch Hip-hop Centra v Dome techniky, ... . Podpísať sa môžu osoby staršie ako 16 rokov, platné sú len kompletné a čitateľné údaje: meno a priezvisko, úplná adresa, podpis.


Podoba petície

Petícia za zachovanie Centra voľného času Horný Val 24, Žilina a odmietnutie jeho zrušenia, spájania alebo zlučovania s Centrom voľného času SPEKTRUM v Žiline

My, dolu podpísaní občania, rodičia, zákonní zástupcovia a zamestnanci školského zariadenia, žiadame touto petíciou  Mesto Žilina – zriaďovateľa  a poslancov mestského zastupiteľstva v Žiline, aby


· zachovali Centrum voľného času Horný Val 24, Žilina

· odmietli zrušenie Centra voľného času Horný Val 24, Žilina a zachovali jeho činnosť

· odmietli spájanie a zlučovanie Centra voľného času, Horný Val 24, Žilina s Centrom voľného času Spektrum, Žilina

· nebolo Centrum  voľného času Horný Val 24, Žilina vyradené zo siete škôl a školských zariadení

· nebola zrušená zriaďovacia listina Centra voľného času, Horný Val 24, Žilina so sídlom Horný Val 24, 010 01 Žilina

· voľno-časová a záujmová činnosť Centra voľného času, Horný Val 24, Žilina, bola zachovaná aj naďalej pre občanom mesta Žilina a jeho priaznivcov.

 

Je na vašom slobodnom rozhodnutí, či túto akciu podporíte. Ak vám príde činnosť, ktorú pre vás robíme zmysluplná (ak keď určite nie bez chýb), tak vám ďakujeme za podporu a šírte informácie aj ďalej. ĎAKUJEME!!!


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (1)

kcepec napísal:

Počet podpisov sa už blíži k hranici 2 000, ďakujeme za vašu podporu, prosíme o ňu aj naďalej.

Pridané: 10.02.13 10:23.
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.