Podporujem.zirafa.sk: podporte seba samých a zachráňte Žirafu.

Podporujem.zirafa.sk: podporte seba samých a zachráňte Žirafu.

Drahí členovia, rodičia, športovci, vychovávatelia, diváci, rozhodcovia, funkcionári, fanúšikovia, rodinní príslušníci,  ako aj všetci, ktorí sa zaujímajú o dianie okolo seba.

 

Pravdepodobne ste už zažili, čítali, videli, počuli, zachytili dianie súvisiace s našim Centrom voľného času Žirafa. Prednedávnom ste mali možnosť zapojiť sa do Petície proti zlúčeniu CVČ Žirafa a CVČ Spektrum. Medzičasom sa však namiesto „spojenia“, v úplnej tajnosti, odohral úplne iný scenár. Taký, pred ktorým Žirafa varovala ešte v lete minulého roka. Vtedy predpovedala, že k žiadnemu „spojeniu“ zrušením oboch centier nedôjde a nové, tretie a prázdne, ktoré ich nahradí, nevznikne. Tento moment už v súčasnosti nastáva. V tajnosti a tichosti došlo k zrušeniu CVČ Žirafa a ponechaniu 4krát menšieho, menej finančne efektívneho, s hroším vnútorným systémom organizácie práce - CVČ Spektrum.

 

Myslíme si, že tento likvidačný krok, ktorý bude znamenať zánik aktivít, ktoré Žirafa pre Vás poskytuje, je ešte možné zvrátiť. Na to ale potrebujeme Vašu podporu a pomoc. V prvom, zo série ďalších krokov a záchranárskych aktivít, to obnáša Vaše vyjadrenie sa k vzniknutej situácii. Jedným z priestorov je aj web stránka: www.podporujem.zirafa.sk (zapojiť sa môžete aj do FB skupiny www.facebook.com/PribehZirafy). Z nej môžete veľmi jednoducho a rýchlo poslať email s prednastaveným, alebo ešte lepšie s vlastným názorom, ktorým dáte kompetentným najavo čo si naozaj myslíte. Adresne tak oslovíte tých, ktorí o tom rozhodujú, za Vás a bez Vás.

 

Je tak na Vás ako, a či vôbec budú aktivity spojené trebárs s mestskými ligami pokračovať i v ďalšej sezóne, alebo táto bude poslednou. Bola by škoda, keby z dôvodu našej-vašej pasivity zahynuli viaceré športové možnosti, ktoré sú späté s CVČ Žirafa.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.