SHbE: po titule ďalšie veľké víťazstvo.

SHbE: po titule ďalšie veľké víťazstvo.

HBK Nové Zámky budú možno onedlho novým mestom na hokejbalovej extraligovej mape. Klub z juhu Slovenska totiž cez víkend jasne dominoval v prvom kole baráže o účasť v extralige na sezónu 2013/14. V Gajaroch si postupne Novozámčania poradili s Prešovom, Diakovou a Slovanom. Majú tak právo vyzvať N-Sport Trend Pohronie v dvojzápase o definitívnu účasť v extralige.

"Rozhodlo to, že sme oba dni vložili do hry srdce podali skvelý kolektívny výkon. Najmä v zápase proti Diakovej, čo bol určite najťažší zápas, sme podali vynikajúci výkon, podporený skvelou kolektívnou hrou," povedal tesne po zápase jeden z hrdinov tímu brankár Tomáš Dubnický.

Práve post brankára bol jedným z tých, ktorý mali Nové Zámky pokrytý na výbornú. Dubnický totiž počas roka hájil bránu Nitrianskych Rytierov, kde bol na hosťovaní práve z Nových Zámkov. Mladý brankár tak po titule dosiahol v krátkom čase na ďalší výrazný úspech.

"Pôsobenie v Nitre mi dalo obrovské skúsenosti. Nielen počas zápasov, ale i tréningov. Aj vďaka tomu som som bol v týchto zápasoch v baráži istejší, sezóna v Nitre mi dala naozaj veľmi veľa," potvrdil Dubnický.

Novozámčania však majú za sebou iba prvý krok na ceste za úspechom. K definitívnej účasti v extralige ešte musia poraziť v dvojzápase posledný tím extraligy - Pohronie.

"Verím tomuto mužstvu. Ak zopakujem výkony ako v Gajaroch a ukážeme srdce a kolektívny výkon, nemám strach, že by sme v zápasoch proti Pohroniu neuspeli," uzavrel optimisticky Tomáš Dubnický.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.