Florbal Žirafa Cup Žilina 2016: odštartovala registrácia.

Florbal Žirafa Cup Žilina 2016: odštartovala registrácia.

Od 2.5.2016 štartujeme florbalový turnaj pre záujemcov zo Žiliny a širšieho okolia. Ide o dlhodobejší turnaj, ktorý sa bude konať v Žiline, pod záštitou SCVČ Lombardiniho 26, Bytča, počas pracovného týždňa. Cieľom turnaja je vyskúšať nových hráčov a ich pravidelnú účasť na stretnutiach. Do turnaja sa môžu zapojiť nové družstva, ktoré sa prípadne budú chcieť zapojiť do celoročnej súťaže.

Florbalový turnaj sa začne prvými zápasmi 2.5.2016 a bude prebiehať do konca mesiaca jún 2016 (podľa počtu prihlásených tímov). Hracími dňami sú pondelok a streda. Časy zápasov (17.00h, 18.15h, 19.30h) podľa konkrétneho rozpisu, závislého na počte prihlásených tímov. Počas turnaja sa zároveň bude hrať i Play-off UFŽL Žilina - seniori. Tieto zápasy budú prioritne vyžrebované v termíne o 19.30h.

Minimálny vek: je 16 rokov, v prípade 1-2 hráčov v družstve je možné udeliť výnimku (ostaršenie – podpísaný súhlas zák. zástupcu).

Organizátor turnaja:

Súkromné centrum voľného času Žirafa

www.zirafa.sk, www.sportvin.sk

Michal Polák, 0903 592 222, florbal@zirafa.sk

Termín podujatia: máj 2016 – jún 2016

Miesto turnaja: ŠH Bôrik Žilina, florbalové ihrisko o rozmere 40mx20m, certifikované mantinely, hrací povrch Gerflor, certifikované bránky, svetelná tabuľa

Hrací systém: 5+1, 3x15min. čistého času, podľa florbalových pravidiel, odohratie zápasov skupinách a následne postupujúci hrajú vyraďovacím spôsobom nadstavbovú časť. (presnejšie podľa počtu prihlásených tímov)

Termíny zápasov: pondelok, streda (17:00h,18:15h prípadne 19:30h) – podľa rozpisu zápasov, ktorý sa vytvorí po uzávierke prihlásených družstiev

Registrácia družstiev: posledný termín registrácie tímu je 28.4.2016 do 24:00h, zaslaním vyplnenej súpisky (podľa vzoru) emailom na florbal@zirafa.sk. Súpisku si môžete stiahnuť na: http://florbalzirafa.sportvin.sk/liga/ufzl-za-sr-pohar/download

Počas turnaja je možné doregistrovať nového hráča.

Zloženie tímu: minimálny vek hráča 16 rokov (možnosť výnimky viď vyššie). Minimálny počethráčov v tíme je 10+1.

Výstroj hráča: halová obuv so svetlou podrážkou, florbalová hokejka, oblečenie do haly, jednotné dresy (tričká s číslami) v prípade potreby je možné zapožičať rozlišovačky v dvoch farbách. Brankár- prilba, chrániče.

Vyhodnotenie turnaja: turnaj sa vyhodnotí po finálovom zápase odovzdaním športových trofejí i vecných cien, po ktorom bude nasledovať i občerstvenie s hodnotením celého turnaja.

Štartovný poplatok: hráči hrajúci sezónu UFŽL Žilina - seniori 2015/16 – 1,- €, ostatní – 5,- €


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.