Krásno zimuje na 4. priečke KHL.

Krásno zimuje na 4. priečke KHL.

Krásno Sparrows - Hbk Drucker Horelica 7:5 (4:1, 3:3, 0:1)

Gól (asistencie): 01:51 Filip Mravec (Milan Demko), 04:06 Patrik Lastovica (Filip Mravec), 05:18 Tomáš Čimbora (Marián Oškrobaný), 14:12 Tomáš Čimbora (Tomáš Podolák), 20:51 Jaroslav Pagáč (Patrik Lastovica), 26.26 Patrik Lastovica (Adam Greguš), 27:13 Adam Greguš (Jaroslav Pagáč, Patrik Lastovica) - 02:34 Michal Kubišta, 19:57 Lukáš Jašurek (Ján Želiecký), 20:54 Lukáš Herman, 25:16 Tomáš Hlubina (Lukáš Jašurek, Tibor Gašperák), 42:42 Ján Želiecký (Lukáš Bulej).

Strely: 32/35. Vylúčenia na 2 min.: 1/1. Presilovky a oslabenia: 0/0. Brankári: Marek Miko (85,71 %) – Marián Mosor (78,12 %). Hráči zápasu: Patrik Lastovica – Lukáš Jašurek.

Skóre duelu otváral Filip Mravec. Dorazil strelu Milana Demka od modrej čiary. Vyrovnanie prišlo o pár sekúnd, keď sporný gól zaznamenal Michal Kubišta. Druckers mohli ísť do vedenia 1:2, no loptička sa odrazila od tyčky pred Mikovu bránu. Oba celky mali chuť útočiť. V piatej minúte sa presadil Patrik Lastovica. Hráč zápasu si pripísal štyri body za dva góly a dve prihrávky. Do konca prvej tretiny zdvíhali ruky nad hlavu už len domáci. Svojich spoluhráčov dva krát rozjasal Tomáš Čimbora. Tento rýchly a dôrazný útočník v sebe nezaprie inštinkt zabijaka – 4:1.

V druhej tretine padlo najviac gólov. Stav stretnutia sa menil ako pri tenise. Keď Drucker znižoval, Sparrows vymysleli gólovú odpoveď. V priebehu jednej minúty padli až tri góly. Najprv Lukáš Jašurek prestrelil Mika, potom sa Jaro Pagáč presadil svojim typickým spôsobom, aby vzápätí Lukáš Herman prešiel celé ihrisko aby poslal vlastnú gólovú vizitku. Ukazovateľ skóre ukazoval 5:3! Na rozdiel jediného gólu sa hostia dostali po veľmi peknej akcií. Na jej konci svietil Hlubinov vinkel – 5:4. To by však nebolo Krásno v tomto zápase, aby sa o minútu opäť tešili z gólu. Tento krát potiahol svoj tím Patrik Lastovica – 6:4. Dalo by sa povedať, že záverečnú gólovú bodku Sparrows urobil Adam Greguš. Po minúte hry sa dostal do svojej typickej pozície aby zvýšil na rozdiel troch gólov – 7:4!

V poslednom dejstve sa presadil už len Ján Želiecký po prihrávke Lukáša Buleja. Jeho gól bol vyvrcholením enormnej snahy hostí o zníženie. Keď pred ním sa to nepodarilo v najväčšej šanci tretej tretiny Lukášovi Hermanovi. Krásno Sparrows bude zimovať na štvrtej priečke o skóre pred Okružnou Empire. Drucker Horelica sa zatiaľ nachádza na poslednom postupovom mieste do play-off.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.