Vydreté body z Pov.Bystrice

Vydreté body z Pov.Bystrice

17.Kolo

DT Žirafa Považská Bystrica - Reebok Hockey Ružinov    3:4 (2:2, 1:1, 0:1) Góly: Ligas (Varga, Cvik), Šimora (Zelenák), Šurek (Rímsky, Polák), Varga (Cvik)

Tresty: Kovalík, Behúl, Cvik, Vannay, Rímsky

Vylúčenia: 4-5  

Zostava: Somolányi – Kovalík, Šurek, Bobek, Cvik, Vannay – Rímsky, Polák, Danko, Ligas, Križan, Varga, Šimora, Behúl, Zelenák

 

Rozcvičky na oboch stranách boli veľmi rozpačité, keďže ihrisko určite nezodpovedalo regulárnosti. Cez to všetko rozhodcovia Čačko s Bežom rozhodli o jeho plnej funkčnosti (aj keď sami odhrabávali miesta so zamrznutým snehom). Prvé dejstvo začali lepšie hostia z Ružinova, ale z úvodného tlaku nevyťažili nič a to mali viacero 100% šancí. V 9´ sa prvý krát trafil Ligas, keď po peknej prihrávke Vargu sa rútil sám na bránu (blafák medzi nohy). Presne v 10´ domáci vyrovnali (Krúpa), keď Šurek nevystrelil loptu z pásma. V zapätí na to sa tešili znovu hostia, keď sa ku odrazenej lopte dostal Šimora a jeho lob prekonal Choveňa v bráne. Ešte v tej istej minúte sa previnil Kovalík hákovaním a domáci potrestali jeho nedovolený čin. Nastrelenú loptu Somolányi vyrazil len ku Hrenákovi a ten už nemal problém dopraviť ju do brány. V druhej časti (4´) sa previnil najprv domáci Dodok (sekaním) a o 12´´ sa previnil hosťujúci Behúl (držaním), ale hra 4-4 bola opatrná. V 7´ šli domáci dokonca do vedenia, keď Krúpa vystrelil z blízka na Somolányiho a ten si nešťastne na dva krát zrazil loptu do brány. Presne v 9´ bol vylúčený Cvik za držanie hokejky, ale hostia ubránili a mali dokonca náznaky šancí. V 13´ sa najskôr previnil domáci Koleno (vrazenie) a o 31´´ neskôr jeho kolega Škrabko. Následne mal domáci hráč po vhadzovaní hokejku príliš vysoko a na tvári Cvika sa objavila aj krv, ale rozhodcovia si nedovolili poslať domácich na dlhé oslabenie o dvoch hráčov. Cez to všetko sa hostia tešili (14´), keď Polák pekne našiel Šureka a ten v deň svojich narodenín vyrovnal. Tretie dejstvo bolo rozhárané a v 3´ šiel na lavicu hanby matador Vannay (sekanie). Domáci sa nedostali do čistej šance a všetky strely pochytal Somolányi. Domáci sa tlačili v tretej časti omnoho viac do útoku a mali chuť na tri body, ale osud to chcel inak. Pri jednom z obliehaní v 11´ sa dostal v obrannom pásme k lopte Cvik a ten ju na dva krát prihral na Vargu, ktorý sa sám rútil na domáceho golmana. Svoj blafák zakončil bravúrne a hostia šli do tesného vedenia. V čase 13:05 sa previnil reprezentant Rímsky v útočnom pásme držaním a domáci mali veľkú šancu na remízu, ale hostia umne bránili a nedovolili im skórovať. Ružinov si vezie domov cenné tri body za výhru v riadnom hracom čase. Zajtra sa predstaví v Žiline na dohrávke 12.kola.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.