SHbÚ: Zápisnica zo zasadnutia č. 20 ŠTK SHbÚ 2016/17.

SHbÚ: Zápisnica zo zasadnutia č. 20 ŠTK SHbÚ 2016/17.

ZÁPISNICA ZO ZASADNUTIA Č. 20 STK SHbÚ

konanej dňa 16. 3. 2017

Prítomní: Mihal Jaroslav, Nemček Andrej, Slezák Branislav

1. Komisia na základe niekoľkých upozornení od rozhodcov, zástupcov extraligových družstiev a iných funkcionárov upozorňuje družstvo Hokejbalovej Extra Ligy U19 HBK Čadca na jeho domáce ihrisko v Čadci na ulici Športovcov v športovom areáli.

Toto ihrisko má zlý povrch, v zlom počasí neodteká z ihriska voda, ktorá sa udržuje na ihrisku. Nevyhovujúce je aj zázemie ihriska (spodná časť a samotné mantinely, pletivá). Na takomto nevyhovujúcom ihrisku hrozí hráčom na ihrisku zranenie, kvalita zápasu nemôže byť na takej úrovni, aká prislúcha najvyššej juniorskej súťaži na Slovensku, čím nevychováva hráčov, ktorí nemajú možnosť sa zlepšovať a napredovať vo svojej hokejbalovej kariére a bráni v rozvoji hokejbalu, ktorý je dlhodobo najlepším kolektívnym športom na Slovensku.

Komisia na základe uvedeného vyzýva funkcionárov HBK Čadca, aby v čo najkratšom čase urobili opatrenia, ktorými výrazne vylepšia podmienky povrchu ihriska a jej zázemia.

V opačnom prípade bude komisia nútená toto ihrisko uzavrieť, aby nehrozilo zranenie hráčov.

2. Komisia na základe dohody klubov schválila zmenu hracích časov stretnutí 4. turnaja Hokejbalovej extraligy U10, ktorý sa bude konať dňa 19. 3. 2017 na ihrisku vo Vrútkach.

S pozdravom

Jaroslav Mihal, predseda ŠTK SHbÚ


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.