Úvodné zápasy Unihoc Florbalovej Žirafa Ligy

Úvodné zápasy Unihoc Florbalovej Žirafa Ligy

UNIHOC Florbalová Žirafa liga začala svojimi úvodnými zápasmi písať ďalší ročník svojej bohatej histórie. Tento rok sa do ligy zapojilo opäť 6 mužstiev. Hrá sa každý pondelok od 17:30 v preslávenej žilinskej “Korytnačke”.

V prvom kole sa odohral iba jeden z trojice zápasov, keď PEPEK Team porazil úplného nováčika FOFO Team 10:5. Ostatné dva zápasy sa pre rôzne dôvody odložili na neurčito, preto sa predohral zápas 2.kola medzi Bombers a Oravskými páľenkami. Oraváci vstúpili do ligy víťazne a takisto zvíťazili 10:5.

Druhé kolo prinieslo zaujímavú situáciu, keď až dvojica tímov odohrala dva zápasy za sebou. Najskôr Unihoc Žirafa naplno bodoval po výhrach nad Pepek Teamom 8:3 a nad Bypassom Púchov 12:3. V poslednom zápase hracieho dňa, značne unavený Bypass nestačil na nováčika FOFO Team a prehral aj druhý zápas.

5.11. sa odohralo kompletné 3.kolo. V strhujúcom zápase dokázali Bypass Púchov dotiahnuť náskok Pepek Teamu, aby v samom závere strhli vedenie na svoju stranu a vyhrali 11:10. Oravské páľenky v zápase s FOFO Teamom rozbehli gólostroj už od úvodu, potom však trochu poľavili, čo však stačilo na pohodlnú výhru 12:4. V poslednom zápase Unihoc Žirafa porazil Bombers 12:6.

A v poslednom štvrtom kole sme mohli vidieť dva jednoznačné zápasy. Najskôr Bombers rozstrieľali Pepek Team vysoko 17:9, aby následne mladíci z Oravy dali Bypassu 12 gólov a iba 3 inkasovali. Posledný zápas medzi Unihocom a FOFO Teamom sa odložil.

Na čele tabuľky sa teda nachádza nováčik, Oravské paľenky, tvorený z mladíkov študujúcich v Žiline. Svojim dynamickým a rýchlym prejavom dokázali súperom vsietiť o dva góly viac ako ich prenasledovateľ a zároveň obhajca titulu - Unihoc Žirafa. Ostatné štyri mužstvá si pripísali len po jednej výhre, takže už v úvode sezóny dvojica na čele získala 6 bodový náskok pred svojimi prenasledovateľmi. Bude preto veľmi zaujímavé sledovať najbližšie zápasy, na ktoré Vás srdečne pozývame, už tento pondelok 19.11. 2018, prvý z dvojice zápasov začína o 17:30.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.