PLAY-OFF 2020: pri Salore všetci svätí stáli.

PLAY-OFF 2020: pri Salore všetci svätí stáli.

Zaujímavá dvojica sa proti sebe postavila v druhej semifinálovej sérii skupiny B, v play-off 2020 respect. Hokejbalovej Žirafa Ligy Žilina. O postup do finále sa bijú Salora (10.) a Rajec Wings (11.). Veľmi vyrovnaná partia, do bodky to potvrdili obe merania síl. Saleziáni najskôr tesne prehrali, aby v nedeľu predviedli zázračný obrat. To pri nich musel stáť snáď sám svätý Don Bosco.

V sobotu (4.7.2020) sa z triumfu tešil Rajec http://hokejbalzirafa.sportvin.sk/liga/hokejbal-za-sr1/zapas/49631/zapis. Salora mu k tomu výrazne pomohla, keďže mala slabší úvod, teda slabšie dve tretiny J. Nechala si súpera ujsť na trojgólový rozdiel, keďže v začínajúcej 23. minúte zvyšoval Paťo Pais už na 2:5. Salora ale ešte zabojovala, dokonca v 34. Minúte vyrovnala na 6:6, ale na rozdielový gól o 3 minúty neskôr už nedokázala reagovať.

Všetky gólové momenty nájdete v zázname z priameho prenosu, v popise pod videom sú priame odkazy so stopážou:

V nedeľnej odvete to bol športový zázrak http://hokejbalzirafa.sportvin.sk/liga/hokejbal-za-sr1/zapas/49637/zapis. Salora sa z predchádzajúceho dňa vôbec nepoučila. Nechýbala jej snaha, ale to bolo tak všetko, za čo by si zaslúžila pochvalu. Rajec nemohúcnosť súpera naplno využil. Vytvoril si luxusný náskok piatich gólov a bol blízko pred finálovými bránami. Keď po góle Pekaru, v 25.04 svietilo na tabuli 5:0, zdalo sa, že je rozhodnuté. Nič nenasvedčovalo tomu, že sa už bude iba dohrávať, žiadna predzvesť drámy. V 28. minúte strelil síce Miške prvý gól Salory, ale v tom čase to vyznievalo iba ako čestný úspech. J Bol to ale začiatok nevídaného obratu. V poslednej štvrťhodinke sa Salora presadila až 4 krát a vypýtala si predĺženie. V tom využila početnú prevahu, dokonala neobvyklý obrat a vynútila sa tretí, rozhodujúci duel. Ten sa odohrá v nedeľu 12.7.2020 o 18.00, opäť bude vysielaný prostredníctvom živého video prenosu :-).

Všetky gólové momenty nájdete v zázname z priameho prenosu, v popise pod videom sú priame odkazy so stopážou:


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.