ŠK98 Pruské - DT Žirafa Pov. Bystrica

ŠK98 Pruské - DT Žirafa Pov. Bystrica

ŠK98 PRUSKÉ  vs.  Double Team Žirafa Pov. Bystrica 6 : 3 

[3 : 1, 1 : 2, 2 : 0]

 

Jarná časť SHbE seniorov začala v Pruskom zápasom 18. kola so súperom Double Team Žirafa Pov. Bystrica, v ktorom domáci ŠK 98 zvíťazil 6:3

 

Hráči ŠK 98 už od prvej minúty potvrdzovali svoje tabuľkové postavenie a zatlačili svojho súpera do obrany. Gólovo to potvrdili už v 2. min. zápasu, keď Buday Michal svojou dravosťou za bránkou súpera vybojoval loptičku, nahral Škultétymu a ten na 2-krát prekonal považsko-bystrického brankára 1:0. Domáci i naďalej dominovali a druhý gól strelil už v 8. min. aktívny Buday Michal, ktorému po spolupráci so Škultétym nahrával Pecucha 2:0. Domáci i naďalej boli veľmi aktívni, avšak veľa gólových príležitostí ostalo nevyužitých. V 10. min sa Kučera na modrej pohral až s tromi bystrickými hráčmi a na jeho umiestnenú strelu hosťujúci brankár nestihol reagovať 3:0. Koncepciu hry domácich narušilo na konci 10. min. vylúčenie Bielika a o 30 sekúnd aj vylúčenie Pavlačku, ktoré hostia patrične potrestali Krúpom a znížili na 3:1.

Do druhej tretiny nastúpili domáci veľmi ospalo, čo hostia už v 17. min. rýchlym brejkom Rezáka potrestali na 3:2. Ani tento gól neprebudil domácich, takže to boli hostia, ktorí viac ohrozovali domácich a Škrabko v 21. min. strelou od modrej vyrovnal na 3:3. Po tomto vyrovnávajúcom góle sa domáci prebrali, ale opäť sa predbiehali v zahadzovaní gólových príležitostí. Gólový efekt priniesla až 27. min, keď počas presilovky Pavlačkovu strelu od modrej hosťujúci brankár neudržal a tá skončila v sieti 4:3.

Aj v tretej tretine rozhodcovia Čačko a Bežo trestali nedisciplinovanosť domácich hráčov a už v 32. min. hrali hostia opäť presilovku 5na3. Tentokrát boli šťastnejší domáci, keď Pecucha vystihol rozohrávku hosťujúcich obrancov a svoj únik ukončil blafákom na strelenie piateho gólu. Ten priniesol pohodu na domáce hokejky, takže v 43. min. pohotovou strelou do vinkla Gregorík upravil na konečných 6:3 pre ŠK 98.

Zápas v pohode rozhodoval Čačko s Bežom, ale domáci by sa mali zamyslieť nad svojou disciplínou, pretože 9 vylúčených hráčov v jednom zápase je veľa a iný súper to môže viac potrestať.

Góly ŠK 98 :

Škultéty – Buday M. (A)

Buday M. – Pecucha (A)

Kučera

Pavlačka - Buday M. (A)

Pecucha

Gregorík – Buday O. (A), Kolman (A)

 

Zostava ŠK 98 : Moško, Šišovský – Gregorík, Chotár, Kyselica, Pavlačka, Kapko, Kolman – Bielik, Buday O, Bakoš, Škultéty, Pecucha, Buday M, Kučera, Maděra


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.