SHbE Martin: víťazstvo až po nájazdoch.

SHbE Martin: víťazstvo až po nájazdoch.

ŠKB Martin - Šk 98 Pruske 4:3 sn /1:1,1:1,1:1,1:0/

góly: Kollár, Polerecký, Wagner, rozh. najazd Bielený - M.Buday, Kolman, Kučera

Asistencie: Šalaga, Chlebec - Kučera, Škultéty, Chotár, M.Buday

Vylúčenia: 9 - 6 na 2 min, navyše Škultéty 10 a DKZ, Buday O. 10 min.

Diváci: 100


Zostavy:

Martin: Jurošek - Chlebec, Šalaga, Fodrek, Fedor, Jakubský, Zluky, Wagner, Kollár, Bielený, Silvester, Hulej, Učník, Tomka, Nauš, Ličko, Polerecký, Borsig, Michnáč

Pruské: Moško - Chotár, Gregorík, Kolman,Kyselica, Minárik, Bielik, Bajzík, Kučera, Fumač, Škultéty, Bakoš, Buday O., Buday M.


Za krásneho počasia a pred peknou kulisou začalo miernym náporom Pruské, no ich snaženie prerušil faul Chotára. Z presilovky sme však nevyťažili nič, naopak v čase 05.47 fauloval Kollár a hostia sa mohli tešiť z gólu, to keď po závare pred Jurošekom zo vzduchu presne trafil M. Buday. Následne sme zlepšili napádanie a hra sa presťahovala pred Moška. V čase 10.02 pekne zabojoval Kollár a strelou do vinkla vyrovnal na 1:1. Hneď v úvode druhej časti sme ponúkli hosťom výhodu presilovky 5 na 3, keď na trestnú naraz putovali Fedor s Polereckým. Prušiaci tento "darček" využili, keď po obliehaní našej bránky dorazil strelu Škultétyho Kolman a bolo 1:2. Tento gól nás však správne nakopol a hostí sme doslova zavreli do ich tretiny. Dlhé obliehanie ukončil gól Polereckého, ktorý po buly prekvapil Moška. Následne mali ďalšie šance Učník, Bielený, Borsig či Fodrek, no hostia sa už ubránili. Vstup do záverečnej časti vyšiel naopak nám, vylúčenie Škultétyho potrestal Wagner, ktorý krásne tečoval strelu Chlebca. Hra sa následne značne pritvrdila, trestomerači boli v značnej pernamencií. Hostia opäť získali presilovku 5 na 3, tentokrát v trvaní 105 sekúnd, no skvele sme bránili a strely hostí končili na brániacej trojici, alebo našom brankárovi. Naopak, gól v oslabení sme mohli dať my, Jurošek našiel na modrej Wagnera, no Moško bol proti.180 sekúnd pred koncom, teda tesne po ubránení oslabovky o dvoch mužov fauloval opäť Chlebec a hostia už túto šancu využili Kučerom, ktorý využil zlé vybehnutie nášho brankára a z ostrého uhla vyrovnal na 3:3 2 minúty pred koncom. Hoci sme si v závere opäť vytvorili tlak, gól sme už nedali a tak mohli vidieť diváci prvé tohtosezónne nájazdy. Tie rozhodol v 4 tej sérií Bielený strelou nad Moškovu vyrážačku a keďže náš gólman gól nedostal, získali sme do tabuľky ďalšie dva body. Môže nás však mrzieť naša veľká nedisciplinovanosť, veď hostia sa dokázali presadiť iba v presilovkách.

Budúci víkend cestujeme v nedeľu na ihrisko nováčika Jokeritu Bratislava.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.