Euro Floorball Cup 2011: Žirafy na turnaji zatiaľ s nakladačkami.

Euro Floorball Cup 2011: Žirafy na turnaji zatiaľ s nakladačkami.

Premiéra na  finálovom turnaji európskeho pohára v Poľsku sa žirafám vôbec nevydarila. V dvoch zápasoch v základnej skupine utrpeli zahanbujúce prehry. Tím, ktorý v Slovinsku zdobila bojovnosť v Poľsku neukázal v dvoch zápasoch nič a tak mu ostáva bojovať v sobotu o 9:00 „len“ o piate miesto.

.

CVČ Unihoc Žirafa Žilina – Olympia Energa Gdansk 3:10 (1:5,2:5,0:0)

.

Góly: Backová (Ferencová), Ferencová (Grečnárová), Krivulčíková (Kadučáková)

.

Zápas rozhodli hrubé chyby na strane Žiráf a malý počet striel. Mať v zápase 9 striel do priestoru bránky je žalostne málo. V situácii, keď hráč má vystreliť hľadáme ešte prihrávku. Ďalším faktorom prehry bolo inkasovanie gólov v krátkom časovom slede a góly do šatne v prvej a druhej tretine. V prvej tretine za minútu dva góly a v druhej za 1:40 min. sme inkasovali tri krát! Útok s obranou nefungoval kompaktne.

.

RSU/Runway – CVČ Unihoc Žirafa Žilina 11:1 (1:0,8:0,2:1)

.

Gól: Backová (Gešová)

.

Výbuch v druhej tretine je nepochopiteľný. Za 1:41 sme inkasovali štyrikrát!!!! Nepomohol ani timeout po treťom inkasovanom góle. Vrátiť sa do zápasu už bolo nemožné, súper bol na koni a brankárka Mládenková dostala od spoluhráčiek „darček“ v podobe streleckého tréningu. Opäť sme zlyhali strelecky. Za celý zápas 7 striel!

.

Jednoznačne obaja súperi boli od nás na úplne inej úrovni, či už taktickej, technickej, kondičnej. Zázemie jednotlivých tímov je na neporovnateľnej úrovni. V tímoch si vyberajú zo 40 hráčok, realizačný tím tvoria dvaja až traja tréneri, dvaja fyzioterapeuti a manager. Tento turnaj je veľkou školou pre mňa a taktiež pre hráčky. Hrať florbal na jeden dotyk a premieňať šance je síce hudba budúcnosti, ale je to výzva, ktorá teraz stojí pred nami. Uvidíme, ako sa výsledky podpíšu na psychike hráčok a čo si z turnaja prenesieme do domácej ligy.

                                                   Marián Chlebana


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.