DFŽL Žilina - seniori VI.: na úvod prehra.

DFŽL Žilina - seniori VI.: na úvod prehra.

Počas prestávky medzi sezónami sa v tíme Pizza Boys udialo viacero zmien, mužstvo opustili až siedmi hráči, naopak novými posilami sa stali Vladimír a Peter Tarabovci, Dávid Kurej, Maroš Neslušan a Andrej Bielik. Týždeň pred začiatkom ligy odohrali hráči Pizza Boys prípravný zápas proti AC Mailand, ktorý mal byť pre obe mužstvá akousi generálkou na ligu. Z víťazstva sa tešili napokon hráči Mailandu, no Pizza Boys sa prezentovali dobrým výkonom. Aj na základe týchto skutočností mali pred úvodným ligovým zápasom väčšie ambície.

Zápas proti FC Grasshoppers Solinky sa začal naozaj lepšie pre hosťujúcich Pizza Boys, už v 3. minúte zúžitkoval Kurejov dlhý pas kapitán hostí Paráč - 0:1. O necelé dve minúty už hostia viedli o dva góly, keď spoluprácu dvojice Bielik - Mravec zakončil druhý menovaný gólom. Po tejto situácii sa hra odohrávala prevažne v strede ihriska, až kým neprišla 14. minúta. Pred brankárom hostí sa presadil Gabaj a znížil na 1:2. Do prestávky ešte domáci dokázali vyrovnať, o polčasový stav 2:2 sa postaral Marek Polanský.

Druhý polčas vyšiel lepšie domácim, hostia nedokázali nadviazať na dobrý výkon z prvého polčasu a začali robiť chyby v obrannej fáze. Toto využil najprv Polanský v 27. minúte a po ňom opäť Gabaj, ktorý po 32 minútach hry upravil skóre na 4:2. Hostia sa ešte dokázali vrátiť do zápasu o dve minúty neskôr, Kvaššay našiel pred bránkou Grasshoppers Hroša, ktorý strelou od tyče skorigoval na 4:3. To však bolo zo strany hostí všetko. Napriek viacerým veľkým šanciam už nedokázali vsietiť ďalší gól, preto sa cez otvorenú obranu postupne presadili Matuška, Kuba a Gaňa.

Pizza Boys tak napriek zlepšenej hre nedokázali zvíťaziť v úvodnom zápase sezóny, keď prehrali 3:7. Dnešný zápas však napovedal, že keď sa hráči Pizza Boys zohrajú a ustália výkonnosť, môžu prísť aj lepšie výsledky. Rozhodcovia stretnutia, páni Papaj st. a Papaj ml. zvládli zápas bez najmenších problémov.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.