SHbE: pár otázok pre M. Krška (HBC Žirafa Žilina).

SHbE: pár otázok pre M. Krška (HBC Žirafa Žilina).

Žilinské žirafy sa po veľmi zlom vstupe do Slovenskej hokejbalovej extraligy seniorov pomaly rozbiehajú. Nielen o poslednom neúspešnom zápase so Žiarom sa rozprávame s brankárom Martinom Krškom.


Otázky (7)

  1. kcepec (autor rozhovoru). ID: 55. Pridaná 09.11.2011 23:08.
    1. V sobotu si hájil bránku hostí v zápase Žiar - Žilina. Žirafy viedli pár minút pred koncom 2:3, ale nakoniec po nájazdoch prehrali 4:3.

    Matej Krško (mato60): Do Žiaru sme išli s tým, že ideme vyhrať. Vo štvrtok na tréningu to vypadalo, že vycestuje takmer celá zostava ale realita bola iná. V celom zápase sme sa trápili a nešlo to tak ako by sme si predstavovali. Ak chceme pomýšlať na play-off tak zápasy proti Žiaru musíme vyhrať. Nepremenili sme šance na 2:4 a Žiar tesne pred koncom vyrovnal v mele pred bránkov, keď to tam dotlačili asi na trikrát. Nájazdy sú lotéria a v nich mali viac šťastia.

  2. kcepec (autor rozhovoru). ID: 56. Pridaná 09.11.2011 23:09.
    2. V závere možno nestačili sily na udržanie výsledku „vďaka“ 7 vylúčeniam, to je takmer celá jedna tretina bez jedného hráča. Na veľkom ihrisku sa to muselo negatívne prejaviť. Po disciplinovaných vystúpeniach v ostatných zápasoch sa to akosi naraz nakopilo?

    Matej Krško (mato60): Tak tým 7 trestom pomohol aj nastolený trend rozhodcov, ktorí mali niekedy v tom dosť veľký zmätok. Každopádne takmer tretina v oslabení nás stála veľa síl a tie nám v závere chýbali.

  3. kcepec (autor rozhovoru). ID: 57. Pridaná 09.11.2011 23:09.
    3. Žirafy bolo znova v nájazdoch neúspešné, rovnako ako už doma proti Ružinovu, v čom je problém?

    Matej Krško (mato60): Nájazdy sú lotéria. My sme gól nedali a tak nemôžme vyhrať. Vo Vrútkach sme ten gól dali my posledné dva prípady sa to otočilo. Keby sme udržali vedenie nemusíme ísť do nájazdov.

  4. kcepec (autor rozhovoru). ID: 58. Pridaná 09.11.2011 23:09.
    4. Mužstvo malo katastrofálny vstup do sezóny, päť prehier za sebou a naviac nie veľmi presvedčivý herný prejav. Potom sa udiali viaceré zmeny ako vyzerá situácia dnes, keď je na konte 10 bodov?

    Matej Krško (mato60): Úvod bol aký bol nedarilo sa nič. Po príchode nového trénera sa zlepšila hlavne discíplina či už na tréningoch alebo zápasoch. Bodov by mohlo byť aj viac ale tak aspoň, že sme sa z toho nejako pozviechali vyhrali pár zápasov. Škoda posledného zápasu so Žiarom, kde sme mali jednoznačne vyhrať, aby sme potvrdili formu ale nestalo sa.

  5. kcepec (autor rozhovoru). ID: 59. Pridaná 09.11.2011 23:10.
    5. Po sérii prehier prišlo päť zápasov so ziskom aspoň jedného bodu. Aktuálne sú žirafy na 11. priečke extraligovej tabuľky, ale ani s týmto umiestnením asi ešte nie je spokojnosť?

    Matej Krško (mato60): Každý z nás chce byť v playoff, takže spravíme všetko preto aby sme to playoff spravili a predĺžili si sezónu.

  6. kcepec (autor rozhovoru). ID: 60. Pridaná 09.11.2011 23:11.
    6. Medzi mužmi postupne dostáva priestor aj mlaď z U19. So „starými“ si už zahrali aj Tvoji niekdajší spoluhráči ako Miške, Hulín, Korbaš.

    Matej Krško (mato60): Určite je to aj tým, že niekedy sa ta zostava skladá v hodine dvánastej, ale tak je to dobré získajú viac skúsenosti ako v U19. Dobre vieme, že tá uroveň sa na predošlé sezóny nechytá.

  7. kcepec (autor rozhovoru). ID: 61. Pridaná 09.11.2011 23:11.
    7. V sobotu čaká doma zatiaľ posledný Profis, pred odvetami by boli ďalšie body potrebné a znamenali by aj ďalšie poskočenie v tabuľke, aký to bude zápas?

    Matej Krško (mato60): Zápas to bude určite bojovný. Určite aj Profis cíti šancu, ale sme doma a potrebujeme bodovať a tomu prispôsobime taktiku. Verím, že vyhráme a poskočíme v tabuľke bližsie ku tomu 8. miestu, na ktoré sa chceme dostať.

Nie je možné pridávať otázky.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.