ZEX - Žilina: po víkende s matchbalom do Bratislavy - stav série 2:0

ZEX - Žilina: po víkende s matchbalom do Bratislavy - stav série 2:0

Druhý zápas štvrťfinálovej série medzi Žirafami a Hurikánom pripomínal včerajší zápas. Úžasná prvá tretina s oku diváka lahodiacou kombináciou priniesla dvojgólové vedenie. Presadili sa Hrošová a konečne aj Majtánová, ktorá dnes odohrala výborný zápas. Pomer striel v prvej tretine 14:5.

Slabšiu "chvíľku" si Žirafy vybrali v druhej tretine. Dlhý pobyt jednotlivých formácii na ihrisku s nezmyselnými individuálnymi prienikmi dávali priestor Hurikánu na vyrovnanie hry. V tejto tretine nás dokonca Hurikán prestrieľal 10:9. Gólovo sa presadili Krivulčíková, Kadučáková, Hýllová.

Tretia tretina sa aspoň s časti priblížila výkonu z prvej tretiny, ale nepochopiteľné vypustenie záveru zápasu dovolili Hurikánu vstreliť dva góly, konkrétne Kociánová, ktorá skompletizovala hat-trick. Za domáce sa presadili Ferencová 2x a Majtánová.

"Po dvoch zápasoch máme potrebný matchball, aj keď zápasy ukázali, kde máme ešte rezervy. Mrzí ma dnešná druhá tretina, ktorá bola z taktického hľadiska hráčkami úplne odfláknutá a niektoré začali naháňať body do kanadského bodovania. Florbal je kolektívna hra a brankár má tiež svoje štatistiky na ktoré hráčky v našom tíme už viackrát na konci zápasu zabúdajú! Nebyť týchto čiernych momentov mohol to byť dnes vzorový zápas play-off."

 


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.