FHŽL ŽA: v súboji predposledného s posledným úspešnejší „Sokoli“.

FHŽL ŽA: v súboji predposledného s posledným úspešnejší „Sokoli“.

Žilina (26.októbra 2012) – Šieste kolo 2. seniorskej FERRAX hokejbalovej Žirafa ligy priniesol zápas medzi poslednými dvoma celkami v tabuľke. Proti tímu TJ SOKOL Žirafa, ktorý sa nachádzal na dvanástom mieste tabuľky, sa postavili hráči HBC Aqua Control, ktorý obsadzujú poslednú priečku.

 Oba tími si uvědomovali dôležitosť tohto zápasu a tak nenechali nič na náhodu. Svedčí o tom aj pomer striel (35:28 pre TJ SOKOL).  Bezgólový stav vydržal do 10. minúty, kedy brankára Mateja Kršku (HBC Aqua Control) prekonal Andrej Dubovec za asistencie Petra Čelku (TJ SOKOL). Nasledujúcich 5 minút ostal stav nezmenený.

 V druhom dejstve sa hralo zo strany na stranu. Gól padol v 26. minúte z hokejky Michala Babiša (HBC Aqua), ktorý tak dorovnal stav 1:1. Po vícerých nepremenených šancích oboch tímov sa stav druhej tretiny nezmenil.

 

Tretia tretina bola o niečo vypätejšia, keďže hráči oboch tímov chceli uspieť. V 38. minúte putoval na trestnú lavicu Michal Meliš (nedovolené bránenie v hre). „Sokoli“ mali problém s usazením v pásme a tak po uplynutí dvoch minút gól nevsietili.  Presilovku mali možnosť zahrať aj hráči HBC Aqua Control, keď  sa v 48. minúte dopustil faulu Dávid Košút (nedovolené bránenie v hre). Zostávajúce 2 minúty tak Aquacontrol hral presilovú hru, ktorú nevyužili. Nasledovali samostatné nájezdy, v ktorých boli úspešnejší hráči TJ SOKOL Žirafa, ktorí sa tešili zo zisku 2 bodov. V tabuľke ich to posunolo o miesto vyššie, pred HBK SHARKS LODNO.

 

Góly:  10. Dubovec ; 26. Babiš ;  sam. nájezdy – Dubovec, Piš, Gamboš ; Dubovec Tomáš

Súpisky: TJ SOKOL ŽIRAFA – Šimo-Hatala, Miho-Stránsky, Keblúšek-Gamboš, Dubovec, Piš, Košút, Čelko 

              HBC Aqua Control – Krško-Meliš, Troskovič, Kontšek, Staník, Dubovec T., Drábik, Babiš, Lacko


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.