DFŽL Žilina: list vedúcim futsalových tímov.

DFŽL Žilina: list vedúcim futsalových tímov.

V súvislosti s aktuálnym dianím okolo mestkej futsalovej ligy, keď sa "niektorí" snažia verejnosť zavádzať stavaním sa do pozície "nových pokračovateľov", zaslala Žirafa vedúcim všetkých tímov z ostatnej sezóny email tohto znenia:

 

Ahojte všetci,

dnes je 20.augusta 2013 a to znamená, že už je čas zamýšľať sa nad účasťou v novej sezóne v takom zaujímavom športe ako je FUTSAL. Oslovujem vás ako vedúcich tímov, ktorí minulú sezónu vystupovali za jednotlivé družstvá.

 

Na začiatok však trochu informácií o tom čo sa UDIALO, práve sa DEJE a čo PLÁNUJEME.

UDIALO SA - nemá význam tú písať siahodlhé obvinenia a omáčky. Napíšem môj pohľad v skratke.

Niekomu to bolo veľmi nepohodlné a veľmi prekážalo, že jedno CVČ zastrešuje toľko aktivít. S tým sa vyskytli i rôzne reči a mnohé klamstvá. Avšak "niekto" dokázal dokonať to čo mal v pláne a 31.7.2013 prišlo k ukončeniu CVČ ŽIRAFA ako CVČ Horný Val 24 Žilina. 

Zrušili jedno mestské CVČ nie ŽIRAFU !!!!  ŽIRAFA IDE ĎALEJ !!!!

Netreba mať v srdci zlobu, lebo ako som raz niekde čítal: "ak niečo skončí je to dobré na to, aby nás to posunulo ďalej a predstavilo nám to nové možnosti"

 

DEJE SA - možno ste dostali mail, čítali článok, alebo ste boli ináč oslovení nejakou pani z mestského CVČ, alebo "Garantom" ohľadom futsalových súťaží. Môj názor - sme slobodní ľudia, ešte zatiaľ v slobodnej zemi. Možno niekoho tá ponuka osloví, niekoho možno nie. Ide len o to, že sa niekto rozhodol "prebrať" to, čo sa tu za pár rokov vybudovalo spoločnou prácou a trpezlivosťou či už vašou ako vedúcich tímov, rozhodcov, hráčov, zodpovedných za ligu. Jeden bez druhého by to nikdy nedokázali, takže na akú úroveň sa to dostalo je spoločná práca.

ŽIRAFA rozbieha sezónu 2013/2014 - presnejšie info vám budú zaslané do piatku 23.8.2013. Ľudia, ktorí pracovali na raste futsalu v meste Žilina, majú stále záujem pokračovať v tejto činnosti a našli spôsob ako fungovať a športovať ďalej. Keď sme spolu dokázali vytvoriť 8 líg, venovať sa juniorom, zorganizovať a zabezpečiť výstavbu Športovej Haly na Javorku, starať sa o ňu, tak po druhýkrát to už nebude taký problém a môžeme sa len a len poučiť!!!

 

PLÁNUJEME - ľudia, ktorí pracovali v CVČ a tí, ktorí nám akokoľvek pomáhali sa rozhodli pokračovať v tejto činnosti i po tom všetkom čo sa udialo. Preto s novým nadšením sa púšťame do organizovania súťaži, krúžkov, voľnočasových aktivít. Preto tí, ktorí máte záujem o spoluprácu a môžete celej veci pomôcť, prispieť tak neváhajte a oslovte nás.

Tí, ktorí sa i tento rok chcete venovať futsalu a cez víkend si "ponaťahovať svaly a pospevňovať kosti" zapojte sa do NOVÉHO ROČNÍKA ŽIRAFA LIGY.


Tí, ktorí ste pri futsale už zopár rokov ste isto zažili rast a rozvoj tohto športu v našom meste. Keď sme to už raz dokázali takto vytvoriť, tak teraz to môžeme urobiť ešte lepšie !!!

Presnejšie info do piatku 23.8.2013.

 

Michal Polák, športové oddelenie „novej“ ŽIRAFY, 0903 522 222, futsal@zirafa.sk


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.