SHbE seniorov: dve prehry Skalice zanechali následky aj v kabíne

SHbE seniorov: dve prehry Skalice zanechali následky aj v kabíne

Dve prehry Skalice v dvojkole boli rozhodne prekvapením, no ešte viac prekvapuje, aké boli jednoznačné. Od jesennej pohody sú teda Záhoráci momentálne niekoľko krokov vzdialení. Prvou fackou bolo vystúpenie v Pruskom.

"Chápem, že niektorí naši fanúšikovia túto prehru nestrávili. Zvlášť preto, že s Pruským sa nám vždy darilo. Mal som pocit, že sme ani nenastúpili na zápas, za celý priebeh sme snáď vyslali osem striel na ich bránu. Napriek tomu je tak vysoká prehra krutá, Prušťania až tak lepší od nás určite neboli. Nám však chýbali Martinusík s Rampáčkom, čo sú naše najväčšie opory a na hre ich útokov to bolo pochopiteľne poznať. Je však už našou chybou, že sa na ihrisku súpera nevieme stretnúť v kompletnom zložení a preto sme si takúto facku zaslúžili," nedával si servítku pred ústa Alexander Vymyslický, obranca Skalice.

V nedeľu sa Hokejmarket predstavil na ihrisku v Považskej Bystrici a úloha bola jasná. Odčiniť sobotňajšie vystúpenie. To sa však podarilo iba z časti.

"Nenechali sme nič na náhodu, preto sme aj prespali priamo v dejisku zápasu. Tím však opustili ďalší štyria hráči a nastúpili sme len s jedným brankárom, dvomi obranami a tromi útokmi. Napriek tomu sme boli lepším tímom na ihrisku, so sobotou sa to nedalo porovnať. Mali sme viac šancí, domáci si však potykali so šťastenou a nám ostali iba oči pre plač," pokračoval obranca Hokejmarketu.

Tieto dve prehry nezostali bez následkov. Okrem straty bodov sa ťažko s danou situáciou vyrovnával najmä hrajúci manažér a tréner v jednej osobe Pavol Bolebruch, čo potvrdil aj Vymyslický.

"Palo rezignoval ihneď po zápase. Mal byť prečo nahnevaný a jeho slová, ktoré vyriekol pri odchode si musíme zobrať k srdcu. Povedal totiž, že ak držíme pokope, porazíme aj Vlašim, ale ak sa hádame ako malé deti a pristupujeme k povinnostiam nezodpovedne, prehráme aj so súperom o triedu slabším."

K ideálu to má teda kabína Skaličanov ďaleko, momentálna rezignácia manažéra však nemusí byť taká horúca. Ako totiž Pala Bolebrucha poznáme, svoj tím by len tak neopustil. Bude však už iba na hráčoch, aby sa k tomu postavili zodpovedne.

"Neviem, kto nás povedie v ďalšom kole na ihrisku LG Bratislava. Mám opäť obavy, v akej zostave nastúpime, musíme si však rozhodne vstúpiť do svedomia a dostať sa do takej pohody, aká u nás vládla na začiatku sezóny a počas jesennej časti," uvedomuje si Alexander Vymyslický.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (3)

yetti napísal:

každý zápas, či je to hokej, futbal alebo gorodky, sa nehrá na keby, šance, lepšie družstvo a podobne. Rozhodujú body, góly, a podobne. Ako píše autor, možno bola Skalica lepšia v prechode do útoku, mala šance, chlapci si vedeli nahrať, ale chýbalo jej to, čo nám nie. Hrali sme srdcom, chceli sme vyhrať a do zápasu, ako do každého v jarnej časti, sme šli s akousi pokorou a nádejou, že ak bude mančaft držať spolu, porazíme každého. Aj takých, ktorí tvrdia namyslene, že boli lepší o triedu!

Pridané: 08.04.14 11:15.
KOLO9 napísal:

trošku súdnosti a sebareflexie, pán Vymyslický... hokejbal nie je o zúfalom skúšaní padáčikov z obrany do útoku... :)

Pridané: 07.04.14 16:44.
duri22 napísal:

Nemyslim si, ze Skalica bola lepsim tymom v PB. Dokonca som o tom presvedceny.

Pridané: 04.04.14 14:39.
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.