SHbE Vrútky: trest pre Javorku známy, nezahrá si v štyroch stretnutiach

SHbE Vrútky: trest pre Javorku známy, nezahrá si v štyroch stretnutiach

Disciplinárna komisia SHbÚ už vyniesla ortieľ nad jedným z potrestaných hráčov nedeľného súboja medzi Nitrou a Vrútkami. O osude druhého potrestaného Mariána Maxina sa rozhodne až po víkende, keďže DK zatiaľ zhromažďuje dôkazový materiál.

Podľa sadzobníka trestov disciplinárneho poriadku časti A ods.5, písmeno C súboru predpisov sa hráč Slavomír Javorka trestá:

  • finančnou pokutou 50 eur
  • zastavením činnosti na 4 zápasy

DK prešetrila na základe zápisu o stretnutí priestupok, v ktorom hráč Javorka udrel hlavou súpera do oblasti tváre, na základe čoho mu bol udelený trest v hre. DK tu prihliadla k priťažujúcim okolnostiam na základe toho, že zákrok bol prevedený na ležiaceho hráča, čo sa považuje za obzvlášť zákerný spôsob.

Prihliadla i k poľahčujúcim okolnostiam, keďže hráč doposiaľ nebol disciplinárnou komisiou trestaný a nespôsobil súperovi pri tomto zákroku zranenie.

POUČENIE:

  • 1) Proti tomuto rozhodnutiu sa môže odvolať v zmysle SP Hlava 5 čl. 2
  • 2) Podľa DP (disciplinárneho poriadku) čl. 5 ods. 12 je povinnosťou oddielu zaplatiť čiastku 8,- euro. za disciplinárne riešenie
  • 3) Najneskôr do 30. 5. 2014 preveďte úhradu príslušnej čiastky ( 58,00- euro) na účet 172432838/0900 v.s. 292014 alebo v hotovosti na sekretariát SHbÚ.
  • 4) V prípade nezaplatenia čiastky sa vystavuje tím Vrútok disciplinárnemu riešeniu.

Informáciu pre Sportvin.sk poskytol Martin ČERNÝ, predseda DK SHbÚ.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.