Hokejbal Žilina: novinky sezóny 2014/15.

Hokejbal Žilina: novinky sezóny 2014/15.

V stredu 3. septembra 2014 sa uskutočnilo neformálne stretnutie zástupcov klubov pred 11. ročníkom žilinskej mestskej FARSER Hokejbalovej Žirafa Ligy Žilina 2014/15. Diskutovalo sa predovšetkým na tieto témy:

1. Všetky potrebné náležitosti pre registráciu nájdete v článku - http://www.sportvin.sk/clanky/1245. Vedúcim doterajších tímov boli na email zaslané posledné platné súpisky so žiadosťou o aktualizáciu, doplnenie nových hráčov, zaslanie chýbajúcich fotografií v digitálne podobe. Novinkou je možnosť úhrady štartovného poplatku , ale aj poplatku za prerokovanie DK, prostredníctvom bankového prevodu na číslo účtu 4017522954/7500 (ČSOB a.s.). Na vyžiadanie vám pred platbou zašleme variabilný symbol pre efektívnejšiu identifikáciu.

2. Od novej sezóny 2014/15 dochádza k zlúčeniu oboch líg – seniori I. a seniori II. do jednej spoločnej. Tak sa na tom zhodli vedúci tímov.

3. Na email vedúceho tímu budú v priebehu budúceho týždňa zaslané – Rozpis súťaže a Sadzobník Disciplinárnej komisie pre doplnenie o vaše návrhy, podnety alebo postrehy.

4. Ak máte záujem o členstvo vo Výkonnom výbore alebo v Disciplinárnej komisii, radi vás privítame.

5. Vašu aktivitu na web stránke súťaže budeme odmeňovať „ kupónmi“. Získate ich za napísanie článku, komentáru k zápasu, vytvorenie albumu s fotografiami alebo s videom, za vyplnenie výsledku alebo detailu zápasu, ... . Kupóny budete môcť použiť na čiastočnú úhradu za športovú výstroj a výzbroj (nielen pre hokejbal) v pripravovanom eshope, ktorý spustíme v priebehu októbra 2014. S úvodným zápasom rozbehneme aj celosezónnu tipovaciu súťaž výsledkov zápasov o zaujímavé ceny a kupóny.

6. Novým partnerom súťaže je FARSER – výrobca dresov.

7. Registračný preukaz hráča bude mať novú podobu a využiteľnosť. Bude slúžiť aj ako „ vernostná Žirafa karta“. Držiteľa bude oprávňovať na získanie rôznych zliav u ďalších partnerov (obchod, služby, zábava, ...), ktorých predstavíme neskôr.

8. Záujemcov na pozíciu časomerača alebo rozhodcu prosíme kontaktovať sa na hokejbal@zirafa.sk alebo na 0910 909 268 (karol čepec).

9. Štart 11. ročníka je naplánovaný na sobotu 20. septembra 2014.

10. Pozývame všetkých ochotných dobrovoľníkov na malé brigády do Športovej haly na Bôriku , ktorá bude čoskoro spustená do čiastočnej prevádzky. Aktuálne diania nájdete vo FB skupine https://www.facebook.com/groups/1479278458998919/, kde sa môžete opýtať na čokoľvek čo vás zaujíma o žilinskej „korytnačke“. Viac ako dva tucty doterajších aktivistov zmenili halu na nepoznanie, a pokračujeme ďalej. Predpokladaný termín otvorenia je na prelome mesiacov september/október 2014 .

11. V prípade, že máte akékoľvek nápady, podnety, návrhy, alebo vás čokoľvek zaujíma , neváhajte nás kontaktovať na hokejbal@zirafa.sk, cepec@zirafa.sk, 0910 909 268 (k. čepec), rovnako nás nájdete v kancelárii Žirafy na Pivovarskej 3, prípadne na Facebooku:


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.