Žilinská Športová hala na Bôriku a nákupná Baumax príhoda.

Žilinská Športová hala na Bôriku a nákupná Baumax príhoda.

Pred pár dňami (v piatok podvečer), sa nám pri maľovaní budúcich šatní v žilinskej ŠH na Bôriku minula farba. Najjednoduchším riešením, aby mali ochotné dobrovoľnícke ruky čo robiť, bolo zabehnúť do neďalekého Baumaxu.

V hlave som si niesol zaručenú informáciu a „neskutočnej“ zľave na Primalex Standard, ktorý sa určite oplatí. Pri obchádzaní mnohých regálov som konečne našiel ten s farbami. Cenových ceduliek viac ako pri mraziacom boxe v Bille alebo v Kauflande :-). Vysnívaný Primalex v super akciovej cene (na farebne zvýraznenom štítku) 13,95 € za 15 + 3 kg balenie. Do vozíka vkladám dva kýbliky a svižným krokom sa vydám k pokladni. V duchu pátram v peňaženke, či medzi inými vernostnými kartami, je aj jedna z Baumaxu (nebola).

Pokladňa voľná, ochotná pani či slečna načíta prvý čiarový kód a šup cena 21,95 €. Zrejme keby som mal spomínanú kartu bolo by číslo lepšie, pýtam sa dotyčnej. Pozrie na obrazovku, ale je to jediná dostupná cena v databáze. Reagujem, že v regáli som videl 13,95 €. Pohotovo odvetila, že preverí a už volá do mikrofónu – „farby“ kontaktujte klapku 2.. . Medzitým nahliadne do schránkového letáku, či by práve moja farba mohla byť v zľave. Žiaľ, ani v letáku nebola.

Po chvíľke zvoní „klapka“, na druhej strane pracovník z oddelenia farieb. Medzi tým v reproduktoroch volali aj osobu z tvrdej záhrady do oddelenie plastových jazierok :-). O pár momentov prišiel zamestnanec z oddelenia farieb, ktorý by sa zrejme hlavou obtrel aj o sieťku z basketbalového koša. Priniesol ceduľku a akciovou cenou, ale na vedierko so 40 kg a nie „s mojimi“ 18 kg. Tak si trasu zopakoval ešte raz a priniesol štítok s akciovou cenou 13,95 €. (Hovorím si, že som si predsa len dobre pamätal.) Stále veľmi ochotná pokladníčka (bez irónie) kukne na cenovku a už zvýšeným hlasom sa pýta kolegu, prečo nemá súčasne platnú? Podľa ostatnej aktualizácie (spred pár dní) mal ale správnu a teda „akciovú“ - 13,95 €.

V záujme toho aby sa to nekomplikovalo, čas bežal – maliari netrpezlivo čakali navrhujem, že dva kýbliky po 18 kg vrátim a namiesto toho si zoberiem 40-kilový, v pár € nevýhodnejšej cene. A v tom to prišlo. Keby mi pani za pokladňou tykala, tak jej hlasová razancia a usmerňujúci dôraz, by mi verne pripomenuli „obľúbenú“ vychovávateľku zo školskej družiny prvej triedy. „Stojte, ako zákazník máte nárok na takú cenu aká je na cenovke“, počujem ešte teraz :-). A tak som z Baumaxu odchádzal so zážitkom, že som videl najvyššieho človeka v meste a s akciovou cenou, ktorá akciovou nebola. Lebo v Baumaxe máte nárok na takú, akú vidíte na cenovke. Palec hore za prístup aj riešenie :-).

(Čo a kde maľujeme nájdete na https://www.facebook.com/groups/1479278458998919/)


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (2)

Heno18 napísal:

Tak to preto sme vtedy na ňu toľko čakali :D :D :D

Pridané: 14.09.14 16:21.
kcepec napísal:

tak, tak :-)

Pridané: 14.09.14 17:07.
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.