Futsal Žirafa Žilina: hraj so srdcom, daruj radosť – adventná výzva.

Futsal Žirafa Žilina: hraj so srdcom, daruj radosť – adventná výzva.

Čaká nás posledný adventný a zároveň predvianočný víkend JOMA Futsalovej Žirafa Ligy Žilina 2016/17. Nedeľa 18. decembra 2016 bude plná nielen futsalových zápasov, ale v súvislosti s blížiacimi sa sviatkami nás napadli dve myšlienky:

1. Srdečne vás všetkých pozývame v nedeľu na adventný Žirafa punč, samozrejme bude k dispozícii veria pre deti a mládež, druhá pre plnoletých.

2. Prvýkrát prichádzame s návrhom „Hraj so srdcom, daruj radosť“. Radi by sme zorganizovať zbierku hračiek pre tých, ktorým to urobí radosť nielen počas Vianoc, ale predovšetkým im pomôžu v ťažkých životných/zdravotných chvíľach. V momente keď sú so svojou chorobou osamelé, možno odťaží práve pozornosť od vás, ktorej význam nám ani nenapadne, alebo nepríde ako dôležitý. Pre tie deťúrence môže byť drobnosť aj celým svetom, možno na chvíľku, možno na viac. Prostredníctvom Žirafy budete môcť spoločne darovať radosť detvákom na onkológii v Banskej Bystrici. Z kontaktu s personálom tamojšej Rooseveltovej nemocnice by im najvaic pomohli napríklad takéto hračky/pomôcky - puzzle (malé, aby si mohli skladať na izbičke), Lego (tiež malé), farbičky, perá - voňavé, gélové, trblietavé, fixky - hrubé, tenké, voňavé, neónové, farebné papiere - skicáre - omaľovánky - tvorivé sady, gorálky na navliekanie, veselé zubné kefky, malé bábiky, princezné, Barbie, autíčka. Poteší čokoľvek, s čím sa deti budú vedieť zahrať. Tak ak sa chcete pridať, dvere máte otvorené nielen v nedeľu ale celý posledný predvianočný týždeň, vďaka.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.