Extraliga: žirafy vo Vrútkach, aj proti Skalici.

Extraliga: žirafy vo Vrútkach, aj proti Skalici.

Žirafy a žirafky U19 čaká počas nastávajúceho víkendu (26.-27.2.11) až trojica stretnutí. V sobotu je na programe 19. kolo, ktorého rozlosovanie posiela oba žilinské tímy do Vrútok. Proti „susedom“ sa tradične očakáva zápas plný rivality a nasadenia. Na jeseň boli Vrútočania v Žiline úspešnejší. Mladí „komeťania“ vyhrali 0:4, podobne sa darilo aj seniorom, 3:6. Okrem primeranej „odplaty“ by žltozelení potrebovali hlavne bodovať. V U19 je ešte stále príležitosť získať bronzové medaile, pre ich starších klubových kolegov je cieľom poskočenie na 8. miesto v tabuľke, ktoré by zaručovalo účasť v play-off. Tá je zatiaľ bližšia pre bratislavský Profis, avšak pri lepších vzájomných zápasoch, nie je rozdiel bodu neprekonateľnou prekážkou. Pritom majú Žilinčania ešte zápas k „dobru“. V dohrávke 17. kola im chýba domáci duel proti Skalici. Aktuálne druhé mužstvo súťaže pricestuje do Žiliny už v nedeľu. O 11.00 hod., tradične na Závaží, budú mať domáci ďalšiu šancu preskočiť Profis.

 

Predpokladaná zostava U19:

Krško/Novák/Suran – Haščík, Bukový – Turčan, Šandor – Babiš, Ondrušek – Dubovec, Kurej, Intribus – Hulín, Miške, Fujdiak T. – Fujdiak M., Kucko, Hodas.

 

Predpokladaná zostava seniori:

Zapojiť sa stále nemôže Lajčiak, ktorému Disciplinárna komisia neodpustila zvyšok štvorzápasového trestu. Naopak počítať už bude možné s centrom Koštekom, ktorý po pracovných a iných osobných povinnostiach naskočí do zápasového kolotoča. V tréningovom nasadení je aj brankár Winkler spolu s navrátilcom v obrane Ratulovským. Pre zranenie kolena, z ostatného zápasu proti L. Mikulášu, nebude na súpiske kapitán M. Lacko. Nepravdepodobný je aj štart mladého Dubovca A. (štúdijné povinnosti) a Cíbu (choroba).

Winkler/Krško/Škorvánek – Pavlorek, Chodelka, Hulín, Bednár, Hartel, Janísek, Ratuloský – Mokoš, Koštek, Kosa - Vojaský, Dubovec M., Slovák – Melicherčík, Kuna, Hájek – Marjenka.

 

Martin Hulin, kapitán Žilina:


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.