Ext.: Profis - LM, komentár + video.

Ext.: Profis - LM, komentár + video.

V prvom zápase tohto týždenného dvojkola sa naplno prejavilo staré české príslovie - První vyhrání z kapsy vyhání - kedy sme dnes začali svoj zápas s Lipt. Mikulášom viac ako dobre. V rozmedzí prvých 2 minút zápasu sme viedli 2:0 a vyzeralo to že Liptáci dnes odídu s prázdnymi rukami.... No motor Liptákov sa rozbehol na plné obrátky a naše mužstvo sa po prvých 5 minútach 1. tretiny začalo považovať za víťazov zápasu a to bol začiatok nášho konca. 

Liptáci začali byť rychlejší, mali oveľa presnejšie prihrávky, vedeli o sebe a tak prevzali iniciatívu na ihrisku a do konca tretiny sa im podarilo aj zásluhou toho, že sa naši hráči nechávali zbytočne vylučovať, vyrovnať skóre. Je sice pravdou, že sa našemu družstvu v časti tretiny podarilo vytvoriť v rozmedzí niekoľkých desiatok sekúnd tlak na súpera a vytvorilo si zopár "závarov" pred súperovou bránkou, no nedokázali v takých momentoch prepasírovať loptičku do svätyne Liptákov. Výraznou mierou na tom má zásluhu aj brankár súperov, ktorý sa vedel postaviť a väčšina striel Profisu triafala jeho a nie odkryté časti jeho bránky. 

Neschopnosť hráčov Profisu udržať krok s rýchlymi hráčmi Liptova, nepresné prihrávky, neschopnosť spracovať neposednú loptičku a strelecká impotencia - až na zopár svetlých okamihov - ale aj ďalšie zbytočné vylúčenia mali za následok, že Liptovský Mikuláš v priebehu 2. časti hry zvýšil svoj náskok na 2:4. Mali sme v priebehu 2. tretiny opäť zopár minút, kedy sme si spomenuli aká hra na Liptákov platí a zopárkrát sme potrápili ich brankára, no bez pozitívneho účinku.

Pokračovanie nájdete: http://www.profissharks.estranky.sk/clanky/clanky---prispevky---muzi/po-slubnom-zaciatku-nakonec-prehra-s-liptakmi


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.