Bratislavské MS budú najväčie v dejinách hokejbalu

Bratislavské MS budú najväčie v dejinách hokejbalu

"Nakoľko medzinárodná hokejbalová federácia ( ISBHF) uzavrela prihlášky do B kategórie a do ženskej časti MS do konca februára, nebolo možné začať s predajom, pretože sa na poslednú chvíľu prihlásili ženy z Veľkej Británie. Od 1. marca však spoločnosť Ticketportal začala nahadzovať celý program a s predajom by sa mohlo začať vo štvrtok najneskôr v piatok," povedal prezident svetového šampionátu Jaroslav Melíšek.

Do Bratislavy v júni zavíta rekordných 29 národných družstiev z celého sveta. V A-kategórii sa okrem našej domácej reprezentácie predstavia ešte : Česká republika (obhajca titulu), Kanada, Nemecko, Švajčiarsko, Grécko, USA, Rakúsko, Fínsko a Portugalsko. V B-kategórii sa predstavia: Pakistan, Poľsko, Maďarsko, Hong Kong, Kajmanské Ostrovy, Bermudy, Ukrajina, Španielsko, Veľká Británia a Francúzsko. O titul majstra sveta v kategórii žien kde domáce Slovensko obhajuje strieborné medaily sa pobijú : Kanada (obhajca titulu), Česká republika, USA, Grécko, Maďarsko, Veľká Británia, Švajčiarsko a Rakúsko.

"Pre fanúšikov hokejbalu máme na záver vynikajúcu správu. Keďže je našim cieľom mať každý deň plné hľadisko, vyšli sme fanúšikom v ústrety a rapídne sme znížili ceny vstupeniek," vyslovil sa riaditeľ podujatia a doložil: "Z pôvodných 11 eur za celodenný lístok na základnú skupinu sme upravili cenu tejto vstupenky na 7 eur,"  informoval prvý muž slovenského hokejbalu Jaroslav Melíšek.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.