Hungaria Open Cup 2011.

Hungaria Open Cup 2011.

Slovensko na tento turnaj vyslalo Petržalské HKL-MJM. Okrem tohto tímu Slovensko delegovalo na turnaj aj trojicu rozhodcov Pleško-Chmela-Markovič. Organizátorom turnaja bolo mužstvo MTK Meteor, pôsobiaci v domácej Tate, kde sa turnaj konal. Jeho farby hájil aj samotný prezident Maďarskej hokejbalovej únie Zoltán Pavelka. Hokejbalové mužstvo Maďarska na na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Bratislave predstaví v B-kategórii. Samotný turnaj bol otvorenými majstrovstvami, v rámci ktorého sa bojovalo aj o domáci pohár. Svoju časť v rámci turnaja mali aj ženy, tie postavili tri tímy. Slováci na turnaji nesklamali a rolu favorita potvrdili ziskom zlatých medailí.

HUNGARIA OPEN BALL HOCKEY 2011 vo výsledkoch:

‎Tata - Tatapák 7:0

Tatapák - Oroszlány 2:3

FTC-MTK Meteor ženy 6:1

Tata – HKL-MJM Petrzalka 0:10 Góly: Vavrinčík 2, Varga 2, D.Melíšek 2, Kanich 2, Runák, Račko

ARES HC – FTC ženy 1:2 sn

ARES HC – Jászberény 1:2

MTK Meteor – ARES HC ženy 0:3

Oroszlány – HLK-MJM Petrzalka 0:3 Góly: D. Melíšek, Foltín, Krajčovič

Ženské finále: ARES HC – FTC 1:2 sn

ARES HC – Dunaújváros 0:2

Oroszlány – Tata B 2:1

Dunaújváros – Jászberény 1:2

o 5. miesto: ARES HC - TATAPÁK 2:1

o 3. miesto: TATA - DUNAÚJVÁROS 0:4

Finále Maďarského pohára: Oroszlány - Jászberény 0:3

Finále Hugaria Open: Jászberény - HKL-MJM Petržalka 2:3 pp Góly: D. Melíšek 2, Kanich

Finále bolo dôstojným vyvrcholením dňa. Hakači mali hru od úvodu v rukách, gólman domácich však predvádzal neuveriteľné zákroky. Napriek tomu sa dostali do vedenia. Klub z Maďarska však vyrovnal, netešil sa však dlho. Slováci strelili zakrátko svoj druhý gól, no prišla slabšia chvíľka gólmana, ktorý pustil za svoj chrbát skákavú strelu z celého ihriska. Napriek drtivému tlaku v závere sa muselo predlžovať. Predĺženie sa odohrávalo po celý čas v pásme domácich, kvantum striel však končilo na žrdi, alebo skvelom gólmanovi. Ten však nakoniec kapituloval, keď víťazný gól D. Melíška padol v štvrtej minúte predĺženia.

HKL-MJM Petržalka na turnaji reprezentovali: Schickhoffer Ladislav, Jablonický Ladislav, Foltín Peter, Melíšek Dušan, Melíšek Jaroslav, Melíšek Aladár, Krajčovič František, Rímsky Ján, Runák Michal, Kanich Marek, Varga Branislav, Vavrinčík Anton, Račko Roman, Kamenár Martin.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.