FHŽL Žilina: ukončenie sezóny.

FHŽL Žilina: ukončenie sezóny.

V piatok 1.7.11 (netradične až v júli) bude ihrisko na Závaží dejiskom slávnostného ukončenia siedmeho ročníka (ako nám ten čas beží) FERRAX Hokejbalovej Žirafa Ligy Žilina v sezóne 2010/11. Počas neskorého popoludnia sa odohrajú dve stretnutia – jedno finálové, druhé exhibičné. Cez prestávky aj po skončení jednotlivých duelov budú vyhlásené konečné výsledky a odovzdané tímové a individuálne ocenenia.


Záverečný program, 1.7.11, ihrisko na Závaží:

16.30 4. finálový zápas juniori

SALORA Domka (3.) - HBC Revolutions (1.)

- v prestávkach individuálne ocenenia a rôzne súťaže

- po skončení tímové ocenenia + extraliga U19


18.45 exhibičný zápas seniori

„jednotka“ proti „dvojke“ (3x20 min. čistého času)

- 1. prestávka: individuálne ocenenia seniorská II. liga + súťaž

- 2. prestávka: individuálne ocenenia seniorská I. liga + súťaž


20.20 (približne) po skončení seniorského zápasu

- tímové ocenenia FERRAX Žirafa CUP 2011

- „ďakovačky“ rozhodcovia, časomerači, tréneri, doprava, mediálni partneri, foto

- extraliga seniori

- tímové ocenenia seniori II.

- tímové ocenenia seniori I.


Účasť na seniorskom exhibičnom zápase je voľná. Takže si prineste hokejku a ostatnú zodpovedajúcu výstroj a výzbroj. Od +- 19.00 by mal byť pripravený guláš šéfkuchára Dušana Tvrdého (HBC Rosina). K dispozícii budú nealkoholické nápoje (pre „mlaďasov“ z juniorky) a pre dospelých zlatistý mok z jednej Tmavej hory. Ukončenie programu až po zjedení poslednej porcie gulášu (cca 120).


Srdečne pozývame všetkých hráčov, rozhodcov, časomeračov, organizátorov, fotografov, trénerov a všetkých, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom spolupodieľali na priebehu súťaže. Zoberte aj priateľky, mamky, babky a deťúrence.  


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (2)

kcepec napísal:

Vďaka Bohu (roman s. sa asi veľa modlil) sa počasie na podvečer umravnilo a opäť sa rozpršalo až keď sme ihrisko zamykali. Poďakovanie všetkým za celú sezónu od spoluorganizátorov až po hráčov. Foto zo záverečného dňa nájdete v galérii. Vďaka za fotografom Jančimu a Iweth. Super guláš pochádzal (s kompletným servisom) od HBC Rosina: Emo, Dubák a Dušan T. Do záverečnej sme zvládli zjesť gulášik a vypiť takmer všetok zlatý mok z tmavej hory. Zostalo iba farebné nealko čo robia v Rajeckej Lesnej. Tesne pred 23.00 hod v piatok 1.7.11 sme ihrisko definitívne zamkli a pre ligové zápasy bude opäť používané v priebehu septembra 2011. V priebehu týždňa skúsim napísať článok nielen o končiacej ale aj novej sezóne. Na záver trošku sebareflexie: ospravedlňujem sa za všetky pochybenie počas sezóny, nielen na ihrisku z pozície rozhodcu ale aj mimo neho z pozície organizátora. Ak som urobil alebo povedal niečo čo som nemal a naopak neurobil a nepovedal čo som mal, tak mi prosím prepáčte. Siedma sezóna FERRAX Hokejbalovej Žirafa Ligy Žilina je týmto ukončená!!!

Pridané: 02.07.11 20:35.
kcepec napísal:

Počasie nám príliš nepraje. Hádam sa na popoludnie trošku polepší. V prípade trvalého dažďa by sa zápas seniorov vypustil, ale guláš sa variť bude. Jeho konzumácia potom v školskej jedálni, takže ani dážď nás nezastaví. Všetci ste pozvaní!!!

Pridané: 01.07.11 10:24.
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.