FHŽL ŽA, sr. II.: Dandy sa "vetra" nezľaklo.

FHŽL ŽA, sr. II.: Dandy sa "vetra" nezľaklo.

Obe mužstvá nastúpili v početnej zostave. V prvej tretine sa hral hokejbal prevažne medzi tretinami, a s pár gólovkami si brankári poradili. Za zmienku stoja dva samostatné nájazdy Straku, no Praženka si dával väčší pozor ako obrana WW. V samom závere po pravej strane ušiel Meliš, prihral Kurejovi do behu medzi kruhy a ten ponúknutú šancu využil. 

Druhá tretina sa začala ako z partesu pre Dandy group. Hneď v prvej minúte opäť ušiel Straka a tentokrát skóroval. Ani nie o minútu sa vhadzovalo v útočnom pásme Dandy. Po vyhratom buly Hanzela strieľal bez prípravy Vaník a mieril presne pod hornú žŕďku. V 20tej minúte sa na šikovnom Fujdiakovi vyfauloval Tonka a poslal WW do oslabovky na 4 min. Tie Dandy zvládlo na jednotku a výsledok sa menil hneď dvakrát. O necelé dve minútky znížil na rozdiel dvoch gólov Troskovič, ktorý dal gól spoza brány. Do konca strednej časti padli ešte 4 góly. Na konci tretiny svietilo skóre 3:7 pre Dandy a bolo v podstate o výsledku rozhodnuté.

WW sa ale do poslednej tretiny pozbieralo a hlavne psychicky. Dandy síce hneď v úvode dalo gól, no to už bolo všetko. Bielo-modrí si vytvárali mierny tlak, no góly prišli už neskoro. Za zmienku stojí hlavne gól Vozára, ktorý loptičku jemne pozemi nahodil na brankára Mariána Blažeka, ktorému loptička prešla popod lapačku, hokejku, betóny a skončila až v sieti. 4:8. V záverečnej päťminútovke WW znížilo na 6:8. V poslednej minúte dokonca hrali WW presilovku, no zo šancí už gól nedali a tak sa z víťazstva zaslúžene tešilo Dandy.

Martin Hulin (Dandy Group) po zápase:´Tak stretnutie bolo bohaté na góly a ťažké pre brankárov, lebo obrany nepracovali na 100 a tak si gólmani mohli z chuti zachytať,viac práce mal gólman wild wind Praženka, ktorý mužstvo podržal aj keď inkasoval až 8 gólov ale na jeho vrub nepôjde asi žiaden z nich. Naši chalani ukázali svoju kvalitu a kľúčoví hráči zabrali najmä v strednej tretine, keď sme súperovi odskočili na rozdiel 4 gólov a to sme ešte pozahadzovali veľa čistých gólových šancí. Aj keď wild wind bojovali do konca ale my sme si už víťazstvo nenechali vziať a tak sme zaslúžene vyhrali."

Marek Troskovič ( Wild Wind) po zápase

Prvá tretina vyrovnaná hra na oboch stranách s miernou našou prevahou. Druhá tretina vypustenie hry najmä po nešťastnom faule na Fujdiaka a celkové inkasovanie množstva nezmyselných gólov ... Tretia tretina "Varecha" - lámač palíc :D a následné skorigovanie výsledku s niekoľkými výpadmi do pásma a peknou záverečnou presilovou hrou. Škoda, že sme neskoro zapli.
  Šťastný gól videl následne: 

Trma-vrma pre súperom, Blažo vykryl a následne vyrazil za bránu dorážku, kde som sa presunul a z bekhandu som to spoza brány nahodil na Blažov chrbát, kde stál Fudži a jeho nešťastný vlastenec :D"


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.