FHŽL ŽA sr. II.: Predátori chceli kontumačne, odišli s holou.

FHŽL ŽA sr. II.: Predátori chceli kontumačne, odišli s holou.

Wild Wind pôvodne chceli zápas odložiť. Maródka v mužstve bola hlavnou príčinou. Zápas sa mohol odohrať v náhradnom termíne, ale Predátori z Kysúc by museli s tým najskôr súhlasiť. Po telefonickom rozhovore sa zo strany Predators ozvalo: "To radšej nech sa skontumuje." Takže zápas sa musel odohrať.

Ale k zápasu. Vyburcovaný "Vetrík" body nechcel Predátorom nechať zadarmo. Keď už nastúpili aj chorí, či zranení hrači, na ihrisku nechali všetko. Od úvodného buly bolo vidieť, kto chce body. Aj keď šance sa vytvárali sporadicky, no boli na oboch stranách. O prvý gól sa postarali Wild Wind, keď Marančák strielal na bránu, kde stál dobre postavený Švancar, ktorému loptička trafila hokejku a presne sa odrazila za bezmocného gólmana. Druhá tretina ako z kopiráku. Za povšimnutie však stáli dve presilovky Predátorov, v ktorých asi trikrát zvonila konštrukcia bránky. Stav sa však nemenil. Až v tretej tretine padol rozhodujúci gól. Marančák napriahol, loptičku ešte brankár vykryl, no neštastne sa mu odrazila za chrbát a bolo rozhodnuté. Predátori ani v závere nemali tlak na zníženie. 

Za povšimnutie ale tiež stojí, že je 17.12.11 a ešte sa hrá kolo. Hrajú všetky mužstvá. Prečo sa nehrajú len dohrávky pre mužstvá, ktoré majú menej zápasov. Na jar, keď bude relatívne lepšie počasie na hokejbal, budú niektoré mužstvá pauzovať dva víkendy a iné sa budu naháňať. Čo v prípade, že niektoré mužstvo nebude môcť nastúpiť? Jasné, vedenie súťaže odloženie nepovolí a ukrivdí sa tým niektorému z mužstiev.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (3)

Turbo68 napísal:

Karol, ja ti to poviem tak, keď som mal 15 tak sme šli hrať aj na štedrý deň a dosť som nadával keď si ligu ukončil už pomaly na začiatku novembra ale teraz keď to beriem trošku triezvejšie dávam za pravdu väčšine, že je lepšie keby sa už dávno nehralo, toto nie je správna doba na zápasy:)

Pridané: 17.12.11 22:11.
najty napísal:

Karol aj keby bolo 24st tak je toho uz dost.. je tyzden pred vianocami, a mnoho ludi by uz tento cas travilo v pokoji s rodinou. Nejde o pocasie. Myslim ze nepoviem nic zle ked napisem ze radsej odohrame na jar dva zapasy za vikend ako teraz... Ale tak to je len moj nazor...

Pridané: 17.12.11 17:50.
kcepec napísal:

Chlapci zlatí, v krátkosti zareagujem na to, prečo sa ešte hráva aj napriek pokročilému dátumu:
1. nemyslím, že počasie je momentálne také hrozné, aby sa nedalo hrať, za ostatné roky boli aj horšie poveternostné podmienky a prežili sme. Keď sa bude na „jar“ začínať, určite to nebude pár víkendov oveľa lepšie ako teraz.
2. ešte nikdy nebola základná časť taká dlhá ako tento rok. Je potrebné odohrať 22. kôl, aktuálne sme na 14. kole, takže na jar je potrebných ešte 8 víkendov aby sme sa prehupli do play-off. S tým, že je tam jeden víkend počas Veľkej noci, budeme mať čo robiť aby sa nadstavba začala v máji. V najhoršom prípade štvrťfinále 3 víkendy, rovnako aj semifinále a finále. Plánované ukončenie tesne pred prázdninami, keď budete všetci komentovať načo hráme ešte za takého tepla.
3. ako som už napísal, máme 14. kolo, v nedeľu je jedna dohrávka a okrem toho zostávajú už iba dva odložené zápasy. Tie sa budú dohrávať počas riadneho priebehu súťaže, čiže tímy budú hrať 2 zápasy za víkend. Takže každý víkend bude jedno kolo, v najhoršom budú dohrávky v sobotu 25.2.12 keď bude štartovať jarná časť extraligy a nemyslím, že bude počasie lepšie ako je teraz.

Pridané: 17.12.11 17:37.
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.