Žilina: ŠH na ul. V. Javorku – naliehavá prosba.

Žilina: ŠH na ul. V. Javorku – naliehavá prosba.

Vzhľadom na momentálne počasie je dôležité, viac ako kedykoľvek doposiaľ, aby ste pri návšteve Športovej haly na ul. V. Javorku zaparkovali svojho štvorkolesového tátoša na mieste na to určenom. To znamená buď pozdĺž školskej telocvične – 4 parkovacie miesta, alebo úplne najrozumnejšie až dozadu, na veľké priestranstvo vo vnútrobloku školy (30 – 40 miest). Nemusíte sa báť, že zapadnete. Príjazdová cesta aj nádvorie sú odhrabané a prejazdné (stav z piatku o 12.00 hod.). Ak počas noci na sobotu resp. nedeľu dôjde k ďalšiemu výraznému sneženiu, budeme to promptne riešiť za pomoci techniky. Počas víkendu by tak nemal byť problém s parkovaním, samozrejme s ohľadom na ročnú dobu. Skúsme byť k sebe navzájom ohľaduplní, nech si nespôsobujeme zbytočné komplikácie a mrzutosti. Určite nenechajte autá odstavené priamo na ulici!!! Už vo štvrtok tadiaľ nedokázal prejsť pluh, cesta je preto zúžená, okolití susedia samozrejme právom nahnevaní. Vďaka za porozumenie, zaberie to iba pár chvíľ naviac.

P.S.: špeciálne je tento oznam určený tímu Juventus Brass A resp. jeho fanúšikom. U nich dlhodobo pretrváva problém pochopiť prečítané, počuté a podľa toho sa aj zachovať. :)


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (1)

benny napísal:

karlos,keď nedojdeš v stredu na florbal,vyhradzujem si právo parkovať namiesto teba pred telocvičňou priamo pred vchodom,to je už rozkaz..!! :)

Pridané: 17.02.12 15:08.
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.