FHŽL Žilina sr. II.: Rosina sfúkla Wild Wind.

FHŽL Žilina sr. II.: Rosina sfúkla Wild Wind.

Vo veľmi príjemnom a teplom počasí sa na modrú  postavili Wild Wind a Rosina. Kto bol favoritom pred prvým vhadzovaním asi netreba nikomu pripomínať. Rosina sa pustila do súpera celkom slušne. Možno jedna či dve šance z Wild Wind naozaj moc vetra nanafúkať nemohlo. Trojica Linet, Beniač, Oravec si robili v obrane Wild Wind slušný vetrík. Po prvej tretine svietilo na ukazovateli "úbohých" 4:0

V druhej tretine sa konečne ukázali aj chlapci v bielom. Po krásnej akcií na jeden dotyk Kurej, Dubovec, Meliš posledne menovaný znížil. Rosina viditeľne poľavila a Wild Wind sa chytil šance. Po v poradí druhej peknej akcií zo strany WW Meilš narazil Marančákovi ten z prvej strieľal, brankár Adámek  ešte vykryl no následnú dorážku Troskoviča už nestíhal. Po tomto góle Rosina opäť ukázala kto je na ihrisku pánom a pohodlne zvýšili na 6:2.

Do tretej tretiny obe mužstvá naskočili pomerne vlažne. Jedno si vedomé svojej dominancii, druhé si vedomé svojou rolou v zápase. No práve tretia tretina priniesla z pohľadu diváka najlepši hokejbal. Brankári si zachytali a miestami to pripadalo ako "zápas hviezd", keď nikto nikoho nebránil. Konečných 8:3. (V podstate pre žilinský šport celkom symbolické, hlavne v posledných dňoch. - pozn redaktora)


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.