FHŽL Žilina: posledná nedeľa, dvakrát o bronz a jedno SUPER finále.

FHŽL Žilina: posledná nedeľa, dvakrát o bronz a jedno SUPER finále.

Hokejbalová Žirafa Liga v Žiline pre sezónu 2011/12 sa dostala už do záveru. V poslednú ligovú nedeľu – 24. júna 2012 má na programe úplný vrchol. V neskoré popoludnie a podvečer sa totiž rozhodne nielen o dvoch bronzoch. Zlatým klincom ale určite bude SUPER finále, teda rozhodujúci piaty zápas finálovej série v seniorskej II. lige. Ešte to nebudú úplne posledné zápasy, tie sa odohrajú až v piatok – 29. júna 2012, keď sa počas tradičného rozlúčenia so sezónou odohrá finále Žirafa CUPu 2012 a jeden exhibičný duel. Dnes je ale nedeľa, určite neváhajte merať cestu na Závažie, k videniu bude ten najlepší hokejbal.

 

Nedeľa 24. júna 2012, ihrisko na Závaží v Žiline

16.10 KNM Predators - Habecečko, Žirafa CUP 2012 – o 3. miesto

O „medailovú“ priečku si medzi sebou zahrajú neúspešní semifinalisti zo sobotných duelov. Kysuckí Predators nestačili na Rajec, výber extraligovej U19 zasa na hokejových a futbalových „pozbierancov“ nielen z Varína. Oba tímy sú takmer s hráčmi v rovnakom veku, očakávať sa dá rýchle a behavé stretnutie. Habecečku budú zrejme chýbať Hulín. J., Fujdiak T. alebo aj Miške A., ktorí budú asi šetriť sily na večerné finále v seniorskej II. lige.

 

17.20 KNM B - Rajec, FHŽL Žilina, seniori II. – o 3. miesto

Rovnaká dvojička kandidátov sa stretla aj pred rokom, vtedy boli úspešnejší Kysučania a sú teda „obhajcami“, zápas spred roka TU. Bude to zaujímavý duel, v prebiehajúcej sezóne sa súperi stretli dvakrát počas základnej časti. Každý si pripísal jedno víťazstvo(vzájomné zápasy), favorit teda asi nie je, rozhodnú zrejme aktuálne zostavy, ktoré sa postavia na modrú.

 

19.00 Rosina - DANDY, FHŽL Žilina, seniori II. – SUPER finále

Bonbónik na záver, vrchol nielen dňa ale celej sezóny – SUPER finále. DANDY, v sérii na tri víťazstvá, viedlo už 2:0 ale nestačilo. Obhajca z Rosiny po ďalších dvoch súbojoch zrovnal a začína sa odznova. V nedeľu večer sa tak v super zápase rozhodne o všetkom. Rosine pribudne ďalší ofenzívny hráč. Z Majstrovstiev sveta v hokejbale U20 sa totiž vrátilo krídlo – Aďo Lipovský, čo určite zvýši útočný potenciál Sliepok. DANDY tiež určite v plnke, bude sa na čo pozerať, pozývam na hokejbalový zážitok ako remeň. P.S.: Možno sa mi do 19.00 hod. podarí zabezpečiť druhého rozhodcu, ak teda už ako jedného počítam seba :).


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.