VHbL: registrácia pre novú sezónu 2012/13.

VHbL: registrácia pre novú sezónu 2012/13.

Prihlásiť svoje mužstvá do novej sezóny 2012/2013 Vhbl môžete do 31.8.2012 odoslaním prihlášky a vyplnenej súpisky na mailovú adresu vhbl@szm.sk. Schôdza pred začiatkom sezóny sa uskutoční práve dňa 31.8.2012 v zasadačke Msú vo Vrábľoch (čas upresním neskôr), takže vyplnenú prihlášku a súpisku môžete odovzdať práve tam.


Propozície Vhbl do sezóny 2012/2013

Maximálny počet mužstiev v lige sa stanovuje na 16 mužstiev (mužstvá, ktoré v lige nastúpili v sezóne 2011/2012 ak si podajú prihlášku budú mať účasť v lige garantovanú. Nové mužstvá po prekročení max. počtu účastníkov "16"  medzi sebou odohrajú baráž - bližšie určí schôdza Vhbl)

- Min. počet hráčov na súpiske 10+1

- Hrací čas 3x15 min. bez zastavovania (zastaviť čas možno iba na príkaz rozhodcu)

- Bez playoff - víťaza určí konečné poradie po odohratí všetkých zápasov podľa rozpisu Vhbl a pravidiel prevzaných od Shbú.

- K povinnej výstroji pribudne prilba, u hráčov mladších ako 18 rokov aj s ochrannou mriežkou. (min. vek hráča je 16 rokov)

- Štartovné - určí schôdza Vhbl

 

Program schôdze (31.8.2012 v zasadačke Msú vo Vrábľoch) a jej hlavné body:

- zriadenie a odhlasovanie organizačnej štruktúry Vhbl: Vedúci Vhbl Výkonný výbor (vedúci Vhbl, predsedovia komisií, pokladník ) Rozhodcovská komisia ( 3 členovia ) Disciplinárna komisia ( 5 členov ) Športovo technická komisia ( 3 členovia ) Na uvedené posty môže kandidovať každý registrovaný člen Vhbl, preto Vás prosím, aby ste svoju kandidatúru dobre zvážili (v jednej komisii nemôžu byť súčasne dvaja členovia toho istého mužstva). Verím, že na post vedúceho ligy sa prihlási niekto naozaj zodpovedný. Ja Miroslav Beták, na tento post kandidovať nebudem. Zvážim to (ale to naozaj iba zvážim) jedine v momente, keď sa do schôdze alebo počas nej nenájde žiadny iný kandidát. (myslím, že to nebude problém, pretože počas sezóny 2011/2012 bolo kandidátov neúrekom :)

- začiatok súťaže, prípadné konanie baráže Liga je rozbehnutá, každoročne sa rozrastá o nových hráčov takže ju jej nové vedenie preberie v najlepšej kondícii. Všetky potrebné kontakty (noviny, infoweb stránky) heslá ku kontám na stránky Vhbl odovzdám, pre spracovanie štatistík v systéme Sportvin zaučím. S

pozdravom Ing.Miroslav Beták


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.