Pozývame na bridágu č. 12 - ŠH na Bôriku Žilina

Informácie

Stále maľujeme, upratujeme, ale už aj pripravujeme sedadlá do improvizovaného hľadiska ale aj do šatní. Rovnakú podobu budú mať aj práce počas dvanástej a trinástej dobrovoľníckej brigády v žilinskej ŠH na Bôriku . Znova sa nezaobídeme bez každej ochotnej bytosti, hoci aj s krátkou účasťou na hodinku - dve. Nehanbite sa prísť trebárs iba nakuknúť, hoci aj do podlažia -1 alebo až do – 2.

V zázemí už funguje úplné osvetlenie, začalo sa s montážou doplnkového nad budúcim ihriskom. Dokončujú sa nové rozvody vody a elektriky. Podarilo sa opraviť takmer všetky defekty na stenách v šatniach, kde už tečie voda a pripravené sú už sociálne zariadenia. Všetko s cieľom spustiť v októbri 2014 do prevádzky ihrisko v regulárnom rozmere (40 x 20 m) pre futsal a florbal. Už na jeseň by to mohlo byť jedno z hracích miest 9. ročníka žilinskej mestskej MIRUPO Futsalová Žirafa Liga Žilina 2014/15 a 10. ročníka žilinskej UNIHOC Florbalová Žirafa Liga Žilina 2014/15. Časový blok sa ale nájde aj pre ďalších záujemcov resp. športujúce partie k pohodlnému zahraniu si.

S odhodlaním sa opäť zašpiniť alebo zafarbiť, ponaťahovať si svaly, sa stretneme v piatok 19. septembra 2014 o 17.00 hod. pred ŠH na Bôriku. Vychystaní v pracovnom oblečení si prípadne prineste rukavice a dobrú náladu. Ďakujeme.

(fotografia: Lajko Kupkovičovi, projektant, prvý zo 44 nosníkov)

Pridal kcepec 18.09.2014 21:39 | Zobrazení: 283


Účasti

Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.