Hokejbal: Winter Classics 2015.

Informácie

POZVÁNKA NA ZIMNÚ HOKEJBALOVÚ KLASIKU EUBA 2015

Na štýl Winter Classics NHL, sa náš klub Jokerit Petržalka rozhodol usporiadať Zimnú hokejbalovú klasiku EUBA ( EUBA = Ekonomická Univerzita v BA, študenti sa na tom spolupodieľajú v rámci nášho projektu s EU ) .

Dátum konania je 22.11. 2015 ( NEDEĽA ) .

Celá akcia začne predzápasom juniorov Jokeritu s B tímom Nitrianskych Rytierov NitraJokerit Petržalka B - HBK Nitrianski Rytieri Nitra B , je to oficiálny zápas Západoslovenskej hokejbalovej ligy.

Nasledovať bude zápas A mužstiev oboch tímov v Extralige SR Jokerit Petržalka - HBK Nitrianski Rytieri Nitra.

Pripravujme to ako peknú akciu, moderovať to bude hokejbalový odborník Michal Runák, vysielať to bude na živo aj internetová Huste TV, prítomný bude DJ, hudba bude hrať aj počas prerušení hry ako je to zvykom na hokeji.

Pre divákov bude pripravené občerstvenie, guláš, varené víno, atď, Okrem toho aj pekný program, prítomné budú mažoretky, budeme prezentovať náš nový FAN SHOP Jokeritu, cez prestávku hlavného zápasu budú súťaže a bude aj tombola, v ktorej diváci po jej zakúpení budú môcť vyhrať veci z nášho FAN SHOPU a aj lukratívny víkendový pobyt pre dve osoby v Penzióne Kaštiel Hanus v Pieninách.

Vstup na akciu bude zdarma. A je to akcia pod otvoreným nebom . Presne ako vo Winter Classics má byť.

Všetko pôjde podľa časového harmonogramu, hlavný zápas by mal začať rozcvičkou mužstiev o 10:15 a o 10:30 by mali byť tímy nastúpené na SR hymnu a po nej by sa v krátkosti mala pečatiť spolupráca medzi Jokeritom, Eu a čestné buly by mal hodiť buď rektor EU alebo dekan OF EÚ spolu so starostom Petržalky pánom Bajanom.

Pridal kcepec 22.11.2015 00:53 | Zobrazení: 98


Účasti

Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.