Vyhlásenie ankety Hokejbalista roka 2015.

  • 19.02.2016 19:00 - 20.02.2016 02:00
  • Bratislava - Holiday Inn

Informácie

Stanislav Petrík, Roman Bujdák, Jozef Minárik, Filip Titka, Jakub Takáč, Boris Oravec, Milan Rampáček, Jaroslav Martinusík, Milan Ladiver, Michal Hrivnák. To je desiatka hráčov nominovaná do kategórie HOKEJBALISTA ROKA 2015. V piatok večer 19. februára z nej vzíde ten najlepší. Ako sme vás už skôr informovali, slávnostné vyhlásenie ankety sa uskutoční v priestoroch hotela Holiday Inn v Bratislave. Podujatie podporilo niekoľko partnerov, tým hlavným je spoločnosť Boat a.s. Práve táto spoločnosť venovala najlepšiemu hokejbalistovi za uplynulý kalendárny rok hlavnú cenu. "Teší nás, že práve naša spoločnosť BOAT a.s. odovzdá prvú cenu pre Hokejbalistu Roka 2015, ktorou je vozidlo Volkswagen Amarok na jeden mesiac zdarma. A zároveň je spoločnosť BOAT a.s. hrdá na to, že môže tento pekný šport podporiť," znejú slová Ing. Zuzany Hrabovskej vedúcej predaja áut Škoda a jazdených vozidiel.

Ďalšími partnermi, ktorí akciu podporili vecnými cenami sú Futbaltour, LB Desing, Chocolates.sk, Zeleninári, Unisport Club Slovakia, Berto s.r.o. a pani Kamila Kralovičová. "Všetkým by som chcel na tomto mieste zo srdca poďakovať. Podporili dobrú vec, všetci hráči si to zaslúžia. Zvláštne poďakovanie patrí Západoslovenskej hokejbalovej lige, vďaka jej pomoci som vôbec celý večer mohol začať organizovať," hovorí organizátor akcie Michal Runák.

"Samotný program začne o 19:00. Okrem kultúrneho programu, ktorý na hostí čaká, sa samozrejme verejnosť dozvie nielen meno hokejbalistu roka, ale aj najlepšej hokejbalistky, juniora, trénera, rozhodcu. Okrem toho vyhlásime All Stars sezóny 2014/15, hviezdu uplynulej extraligovej sezóny, udelíme cenu Fair-Play, naša redakcia rovnako odovzdá svoju cenu a na záver máme pripravené ešte jedno zvláštne poďakovanie," dokladá organizátor. Výsledky aj s hlasovaním zverejníme ihneď ako budú známe.

zdroj: http://www.hokejbal.sk/?q=clanok/vyhlasenie-ankety-hokejbalista-roka/589

Pridal kcepec 19.02.2016 17:23 | Zobrazení: 509


Účasti

Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.