Open liga – ŽFA Žirafa: v 11. kole Dávid nevyzrel na Goliáša.

Open liga – ŽFA Žirafa: v 11. kole Dávid nevyzrel na Goliáša.

Rovnako ako v prvom kole mali hráči ŽFA voľno pre nepárny počet družstiev aj v desiatom kole. Futsaloví fanúšikovia z Hájika si tak museli počkať na najbližší domáci zápas ŽFA až sedem týždňov. V ňom privítali žirafy súpera z Nového Mesta nad Váhom, nad ktorým v prvom kole nedokázali zvíťaziť a ratovali aspoň bod (5:5). Etna však do Žiliny pricestovala len s piatimi hráčmi v poli. Aj domáci mali počas týždňa problém so zostavou, ale tie boli v porovnaní so súperovými maličkosťou. V drese ŽFA totiž nastúpili všetky opory a chystal sa tak nerovný boj. Od začiatku do konca zápasu to bol súboj domácich strelcov s brankármi hostí. Etna však občas nebezpečne zaútočila a dokázala sa tri krát aj gólovo presadiť. Veľmi aktívny bol najmä kapitán hostí M.Lopušan, ktorý strelil aj dva góly. V drese domácich gólovo explodoval E.Valášek, ktorý ich strelil až päť. Žirafy cestujú už v piatok za nevyspytateľnými býkmi do Hrnčiaroviec nad Parnou.


ŽFA ŽIRAFA Žilina – ETNA Nové Mesto nad Váhom 13:3 (6:2)

ŽFA: M.Kotuláč – E.Novisedlák „C“, E.Valášek, J.Baranovič, L.Ďuratný, M.Belaník, J.Mráz, T.Mičuda, tréner: Dušan Štaffen

Etna:P.Kucharovič (J.Krajčík) – M.Lopušan „C“, M.Gajdošík, Ján Tuka, P.Guriš, Jozef Tuka, tréner: Pavol Guriš

Góly: E.Valášek 5, E.Novisedlák 2, T.Mičuda 2, M.Belaník 2, J.Mráz 1, J.Baranovič 1 – M.Lopušan 2, JozefTuka 1

ŽK: Ján Tuka (Etna)

Rozhodovali: M.Matula a R.Behančin

50 divákov


Video komentár k stretnutiu: http://www.sportvin.sk/nastenka/detail/62129

Foto album k stretnutiu: http://galeria.sportvin.sk/album/1027


Dušan Štaffen (tréner ŽFA ŽIRAFA Žilina):

Súper nám celú situáciu výrazne uľahčil. Vo výrazne oslabenej zostave prakticky nemal šancu. Navyše hrali naši chalani s veľkou chuťou a dobre sa na to pozeralo. Po veľmi dlhej dobre som videl hrať E.Valáška ako pred jeho dávnejším zranením. K výbornému výkonu pridal päť gólov a výrazne sa podpísal pod naše vysoké víťazstvo. Čaká nás náročný víkend. Po piatkovom zápase v Hrnčiarovciach nás čaká v nedeľu zaujímavý turnaj na Štiavničkách, kam sa veľmi tešíme.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.