SHbE seniorov: registrácia do baráže.

SHbE seniorov: registrácia do baráže.

Slovenská hokejbalová únia, ako organizátor extraligových hokejbalových súťaží, zverejnil náležitosti potrebné pre účasť v Baráži o najvyššiu súťaž seniorov v sezóne 2014/15. Do konca apríla (30.4.2014) musia všetci záujemcovia zaslať nielen prihlášku do „predkola“ ale aj ďalšie náležitosti:

- propozície na prihlásenie sa do baráže SHbE seniorov 2014/15

- záväzná prihláška do Baráže SHbE 2014/15

- záväzná prihláška do SHbE seniorov 2014/15

- prihláška do 1. SHbL seniorov (nezáväzná)

- tlačivo "súpiska družstva"

Barážové súboje budú mať úplne nový formát. Doposiaľ o postupujúcom/zostupujúcom z extraligy rozhodoval výsledok spoločného turnaja nových záujemcov spolu s posledným tímom prebiehajúceho ročníka - http://extraligahokejbal.sportvin.sk/liga/shbe-seniori-baraz/ . V sezóne 2011/12 extraligu opustil Profis Bratislava, nahradilo ho Skalica, v sezóne 2012/13 po dlhých rokoch vypadla Žilina, ktorú nahradil Svidník.

Najbližší barážoví aktéri budú mať súboj o extraligu oveľa zložitejší. Najskôr si všetci nováčikovia zahrajú akési predkolo v podobe turnaja (jún 2014). Až jeho víťaz bude mať právo vyzvať posledný tím prebiehajúcej extraligovej sezóny. Séria na dve víťazné stretnutia určí meno staronového alebo nového extraligistu (jún/júl 2014). Neoficiálne sa zatiaľ hovorí až o 10 družstvách !!! do predkola: Slovan Bratislava, Nové Zámky, Žilina, Diaková (Martin), Spišská Nová Ves, Spišská Belá, Prešov, Kežmarok 2, Košice, Trnava.

Akékoľvek informácie ohľadom baráže si overujte - Jaro Mihal, predseda ŠTK SHbÚ,

hokejbal@hokejbal.sk, tel. číslo 0918 462 697.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.