SHbE: Petrík má za sebou prvé minúty v tejto sezóne.

SHbE: Petrík má za sebou prvé minúty v tejto sezóne.

Nitrianska a reprezentačná opora si v zápase posledného kola proti Pohroniu pripísala prvé minúty v tejto sezóne. Ako je známe, Petríkovi sa v lete stala osudná jazda na motorke, po ktorej muselo jeho koleno pod nôž. Gólman majstra však poctivo rehabilitoval a pred zápasom s Pohroním mal už za sebou aj nejaký tréning. V polovici zápasu ho tak tréneri Rytierov poslali za aplauzu domácich divákov tam, kde by ho videli najradšej.

"Od začiatku som si netrúfal a neviem, kedy sa tak stane. Na tréningu to je iné, ostrý zápas je však ostrý zápas," povedal po zápase spokojný navrátilec.

Petrík sa vrátil tak ako ho poznáme, za svoj chrbát nepustil ani jeden pokus hostí, Dubnického menil za stavu 5:2 a bol aktívny aj pri rozohrávke. Žiadne státie na mieste sa nekonalo.

"Nervózny som nebol, keďže už bolo prakticky rozhodnuté. Na návrat som sa veľmi tešil. Stáť v iba bráne ma nikdy nebavilo, nejakú rozohrávku som mal aj v zápase," opísal svoju tohtosezónnu premiéru Petrík.

Napriek týmto optimistickým správam však Petríkov návrat nie je úplne bezproblémový. Dlhá rehabilitácia a najmä prvotné zranenie zanechalo pocit na Stanovej psychike. Pri takýchto zraneniach je to úplne prirodzené.

"Potrebujem sa zbaviť pocitu, že sa mi s tým môže niečo stať. Dávam si pozor dokonca aj pri chodení, ale je to iba o hlave. Musím sa proste tohto pocitu zbaviť," vysvetlil gólman Nitry.

Je teda otázne, kedy si opora Nitry trúfne naplno naskočiť do zápasu od úvodných minút.

"Ťažko povedať. Nechcem nič uponáhľať, navyše máme dvoch kvalitných brankárov," uzavrel tému ďalšej budúcnosti Stanislav Petrík.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.