MHbO Lip. Mikuláš - ŠK 98 Pruské

MHbO Lip. Mikuláš - ŠK 98 Pruské

MHbO LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ  vs.  ŠK98 PRUSKÉ

1 : 5 [0 : 2 , 1 : 2 , 0 : 1]

 

12.kolo SHbE sme odohrali v Liptovskom Mikuláši s miestnym MHbO Liptov. To, že sme úspešnejší vonku sa potvrdilo i v tomto kole, keď sme opäť zvíťazili, tentokrát 1:5.

Maródka v mužstve sa opäť rozšírila o Adama Fumača, ktorý má zranenú ruku a preto bol z juniorky povolaný Miloš Bajzík, aby sa naplnili aspoň dve formácie. Zápas začal v rýchlom tempe a patrične tvrdo na oboch stranách. Prušťania museli šetriť silami a tak sa spoliehali na rýchle protiútoky. Už v 6. min. pri presilovke 5na4 sme sa mohli ujať vedenia, ale Škultétyho strela skončila v Pučekovej lapačke. Aj v 8. min. tento krát Kučerovu gólovú strelu stačil Puček lapačkou vyraziť. V 11. min. chybné striedanie domácich využil O. Buday. Na červenej našiel voľného Škultétyho, ktorý strelou pod brvno ukončil svoj únik. 0:1. Aj záver prvej tretiny patril Prušťanom. Vo výbornej zahratej presilovke Kučera z pravej strany nahral voľnému Maděrovi a ten do odkrytej ľavej strany zvýšil na 0:2.

Druhá tretina pokračovala tlakom domácich, ale Prušťania svojou taktickou hrou otupovali útočné ostrie Liptákov a čakali na ich chyby. V 23. min. zahrmelo aj udrelo na Liptovskej strane, keď opäť v presilovke Kučera nahral na modrú Bielikovi, ktorý našiel domáceho brankára nepripraveného a jeho technická strela skončila v sieti 0:3. O 2. min. neskôr sa hrala presilovka na druhej strane a už po 10 sekundách sa radovali domáci, keď po Javorkovej strele si od zadného mantinelu odrazenú loptu Moško sám zrazil do vlastnej bránky 1:3. Už v nasledujúcej 26. min. rýchly protiútok potiahol po ľavej strane junior Bajzík, v pásme zasekol Bakošovi, jeho následnú strelu Púček iba vyrazil pred Bajzíka, ktorý našiel voľného Budaya O, pre ktorého už nebol problém zvýšiť na 1:4. Nervozita na domácej strane narastala a tá sa prejavila v 30. min. brutálnym krosčekom zozadu na Bielikovu hlavu.

V tretej tretine sa Prušťania zamerali viac na bránenie, takže prevaha bola na domácej strane aj vďaka niekoľkým presilovkám, ale ďalekonosné strely domácich spoza modrej väčšinou končili u pozorného Mošku. Od 42.min mali možnosť domáci hrať dvakrát presilovú hru o dvoch hráčov, ale boli to Prušťania, ktorý v 45. min. zvyšovali na 1:5. Domáci zahrali zakázané uvoľnenie a pri následnom vhadzovaní bol úspešný Buday O., ktorý našiel medzi kruhmi voľného Maděru a ten medzi nohy brankára uzavrel skóre na 1:5.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.