SHbE: začína sa boj o medaile.

SHbE: začína sa boj o medaile.

Cez víkend sa začnú boje posledných štyroch mužstiev o účasť vo finále extraligy. Boj o zlato však nie je jedinou motiváciou. Ako je známe, bojovať sa bude aj o účasť na svetovom pohári v Nitre. Zo štyroch tímov má istú účasť Nitra ako organizátor, ostatní majú rovnakú šancu, keďže stať sa môže všetko.

Nitrianski Rytieri Nitra - Kometa Vrútky

Termíny: 10.5., 11.5., 17.5., 18.5., 24.5.

Prvá séria odštartuje pod Zoborom, kde Nitrianski Rytieri privítajú Kometu Vrútky. Majster kráča v ústrety štvrtému titulu a jeho hra má v poslednom čase fazónu aj napriek tomu, že z Ružinovom sa jeho postup nerodil vôbec ľahko. Stále však platí, že rytieri na jar nepoznajú pocit porážky a to budí u súperov obrovský rešpekt. Kometa je však psychicky pripravená a na favorita si verí. Vyradenie veľkého rivala vo štvrťfinále im dodalo veľké odhodlanie. Kľúčom k postupu bude pre domácich bodovať naplno v oboch dueloch, hostia si samozrejme posilnia nádej aspoň jedným víťazstvom.

ŠK 98 Pruské - Hokejmarket Skalica

Termíny: 10.5., 11.5., 17.5., 18.5., 24.5.

Prušťania si cestu do semifinále museli vybojovať až v najneskoršom možnom čase, naopak, Skaličanom prekvapivo stačili iba štyri duely na postup. Či sa prejaví mierna únava domácich, alebo oddýchnuté nohy a ruky hostí, na to sme sami zvedaví. V každom prípade, za favorita série musíme vzhľadom na postavenie po základnej časti pasovať Pruské. Hostia však Prušťanov považujú za schodného súpera a práve proti nim sa im zvyklo dariť. Tomu nenapovedá posledný vzájomný duel, v ktorom Pruské Skaličanov na domácom ihrisku doslova zmietlo, teraz však pôjde oveľa. V zápasoch týchto súperov padá veľa gólov, bude tomu aj tentokrát?


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.