SHbE: diváka vo Vrútkach čaká okrem športového zážitku aj tombola

SHbE: diváka vo Vrútkach čaká okrem športového zážitku aj tombola

Vrútočania po "šestke" na ihrisku majstra v sobotňajšom zápase mali hlavy v smútku. Ich cieľ ukoristiť aspoň jeden zápas nabral vážne trhliny a v nedeľu im po jednoznačnom výsledku spred dvadsiatich štyroch hodín verili iba skalní fanúšikovia. Kometa však v tomto zápase šokovala celé hokejbalové Slovensko.

"Prvý zápas sme podľa mňa nezvládli v hlavách. Súpera sme až príliš hladko nechávali prechádzať cez stredné pásmo a púšťali ich tak do šancí. V druhom "sete" sme však z toho poučili, na domácich sme vybehli a razom to bol úplne iný zápas. Rytieri nám absolútne nestíhali a bolo nás plné ihrisko," hodnotil úvodné duely Peter Jurošek.

Kým prvý duel sa odohrával bez emócií, ten druhý ho sprevádzali vo veľkom množstve. Vrelo to v hľadisku i na ploche. Po skončení duelu dokonca rozhodcovia odobrali registračné preukazy domácemu Maxinovi za údajnú inzultáciu rozhodcu a hosťujúcemu Javorkovi, ktorý uštedril "hlavičku" domácemu Ladiverovi. Vrútočania však oproti sobote výrazne zlepšili disciplínu, vyvarovali sa najmä oplácaní a to bola voda na ich mlyn.

"Hrať toľko oslabení proti Nitre je samovražda. Preto sme si vstúpili do svedomia, povedali sme si v kabíne niekoľkokrát, že to musíme zlepšiť. Aj to bola napokon jedna z príčin, prečo sme vyhrali. Domáci boli čoraz nervóznejší, dohrávali súboje, prišlo dokonca k inzultácii oboch rozhodcov," opisoval Jurošek dianie pod Zoborom.

Séria sa teraz sťahuje do Vrútok, kde budú emócie opäť vybičované, hľadisko bude praskať vo švíkoch. Kometa bude chcieť pochopiteľne potvrdiť víťazstvo.

"Stále platí, že Nitra musí a my môžme. Naše ihrisko je veľmi špecifické a každý súper to má u nás ťažké (úsmev). Uvidíme, s čím prídu Rytieri. Sľubujem však našim fanúšikom, pre ktorých pripravujeme aj zaujímavé akcie, že do zápasov dáme všetko a pokúsime sa o malý zázrak."

Na záver Peter Jurošek informoval aj o spomenutých akciách pre diváka. Okrem čapovaného piva a kofoly, čaká každého návštevníka zápasov tombola, do ktorej sa môže zapojiť a ktorá sa žrebuje v nedeľu. Hráči Komety za to očakávajú veľkú podporu v hľadisku.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.