SHbE: nedeľňajší zápas Nitra - Vrútky bude mať dohru aj na disciplinárke

SHbE: nedeľňajší zápas Nitra - Vrútky bude mať dohru aj na disciplinárke

V nedeľu to na vedľajšej ploche zimného štadióna v Nitre vrelo. Play off nepozná laxný prístup v ničom, bojuje sa o každý centimeter ihriska. Emócie k nemu patria tak, ako voda k letu. O niečo viac ako zvyčajne ich bolo aj v spomenutom zápase.

Hlavný rozhodca stretnutia Kralovič najskôr vylúčil do konca stretnutia domáceho obrancu Maxina, ktorému zároveň udelil trest v hre. Dôvodom má byť údajná inzultácia druhého rozhodcu Pavelu, ktorého spomenutý hráč pichol hokejkou. Takto je skutok popísaný v zápise o stretnutí. Neskôr sa rozhodcu Kraloviča, podľa jeho vlastných slov, rozhodol napadnúť jeden z divákov, ktorého nechal vyviesť z plochy.

Na druhej strane dostal trest v hre hosťujúci obranca Javorka. Ten sa mal podľa arbitrov previniť tým, že domácemu Ladiverovi uštedril tzv. "hlavičku".

Suma sumárum, registračné preukazy boli obom hráčom odobrané a ich skutky bude prejednávať disciplinárna komisia SHbÚ. V tejto chvíli je isté, že vo víkendových zápasoch vo Vrútkach sa ani jeden z nich neobjaví.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.