SHbE: cez víkend pokračujú boje o finále

SHbE: cez víkend pokračujú boje o finále

Po úvodných zápasoch v Nitre resp. Pruskom je stav oboch semifinálových sérií nerozhodný 1:1. Na programe sú cez víkend odvety, mužstvá si iba vymenia domáce ihriská.

Kometa Vrútky - Nitrianski Rytieri Nitra - Sobota 17.5. 13:00, Nedeľa 18.5. 11:00

Vo Vrútkach sa očakáva elektrizujúca atmosféra, hráči Komety si diváka nakláňajú na svoju stranu aj vypísaním tomboly, ktorá bude prebiehať po oba dni. V pohotovosti bude musieť byť aj usporiadateľská služba, tú by domáci tím azda mal o pár ľudí posilniť. Emócie v tejto fáze naberajú na sile a videli sme ich aj pod Zoborom. Obom tímom budú chýbať dve opory defenzívy. Domáci Javorka svoj trest už pozná, Nitran Maxin si na verdikt DK musí ešte počkať. V tejto sérii je zatiaľ vzácne vyrovnané aj skóre, oba tímy strelili a inkasovali po osem gólov. Kým v Nitre sa oba duely skončili pomerne jednoznačne v prospech jedného či druhého tímu, vo Vrútkach očakávame oveľa dramatickejší priebeh.Tretí duel, v sobotu 17.5.2014, bude LIVE prostredníctvom "živého" textového prenosu. Počas nedeľného merania síl bude žrebovaná zaujímavá tombola.

Hokejmarket Skalica - ŠK 98 Pruské - Sobota 17.5. 13:00, Nedeľa 18.5. 11:00

V Skalici sa rovnako ako vo Vrútkach očakáva "plný dom". Záhoráci túžia po bronze vystúpiť na stupňoch víťazov ešte vyššie. V Pruskom začali tento cieľ napĺňať už v sobotu, v prvom zápase dokonca neinkasovali. V nedeľňajšej odvete však prespali prvú tretinu a napriek tomu, že zvyšné dve vyhrali, na druhý "brejk" im to nestačilo. Pred sériou boli viac favorizovaní hráči Pruského, ktorým víťazstvo po základnej časti uniklo až v poslednom kole. Teraz sa však karta obracia, Skalica je na svojom špecifickom ihrisku v miernej výhode. V prípade ich postupu sa Prušťanom ujde "iba" bronz, partia okolo najproduktívnejšieho hráča extraligy Škultétyho však takýto scenár v žiadnom prípade nepripúšťa.

Postupový pavúk Play-off ako aj všetky jeho zápasy.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.