FHŽL Žilina: rozhodnutie DK č.1 2013/14.

FHŽL Žilina: rozhodnutie DK č.1 2013/14.

Rozhodnutie Disciplinárnej komisie FHŽL Žilina – č. 1 2013/14.

V dohrávanom stretnutí 11. kola Hokejbalovej žirafa ligy Žilina – seniori I. medzi Rajec Red Wings A - EUROIMPEX, zo dňa 19. apríla 2014 boli udelené dva Tresty v hre. Obdržali ich hráči Jakub Kuchár (Rajec RW A) a Milan Drevenák (EUROIMPEX). Druhý menovaný v čase 43:48 prebiehajúceho zápasu napadol brankára domáceho tímu Juraja Škorvánka. Následne sa M. Drevenák dostal do fyzického konfliktu aj s druhým domácim hráčom Jakubom Kuchárom. Ich druhý fyzický stret nastal po skončení zápasu, keď Jakub Kuchár odmietol Milanovi Drevenákovi podať ruku. Vzájomná verbálna vulgárnosť prerástla opäť aj do fyzického stretu, tentoraz už aj so zranením Jakuba Kuchára.

O vylúčených rozhodla Disciplinárna komisia FHŽL Žilina takto:

Jakub Kuchár –zastavenie činnosti na 4 zápasy nepodmienečne, podľa Sadzobníka Disciplinárnej komisie – časť A. Jednotlivci, bod č. 5, písmeno c).

Milan Drevenák - zastavenie činnosti na 10 zápasov nepodmienečne, podľa Sadzobníka Disciplinárnej komisie – časť A. Jednotlivci, bod č. 5, písmeno d) – časť II. Závažnejšie prípady alebo opakovane.

Obaja potrestaní môžu po uplynutí polovice trestu požiadať o jeho zmenu z nepodmienečného zastavenia činnosti na podmienečné.

Karol Čepec, predseda DK


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.