SHbE seniorov: finálová bitva pokračuje na Záhorí

SHbE seniorov: finálová bitva pokračuje na Záhorí

Spod Zobora sa finálová séria SHbE - seniori 2014 sťahuje na Záhorie do Skalice. Domáci si na svojom ihrisku túžia predĺžiť sezónu a vrátiť sa ešte raz do Nitry. Budú to však mať nesmierne ťažké, po úvodných zápasoch je totiž stav 2:0 pre obhajcov titulu.

V Nitre hnali Skaličanov vpred aj ich fanúšikovia, ktorí merali cestu so svojím klubom a bolo ich veru počuť. Niečo podobné sa snažili zorganizovať aj Rytieri, ich snaha však dostala neočakávaný problém.

"Klub HBK Nitrianski Rytieri chce informovať svojich fanúšikov a priaznivcov, že aj napriek veľkému úsiliu vedenia sa nepodarilo vybaviť autobus. Nakoľko je počas víkendu Medzinárodný deň detí, autobusy sú obsadené a dokonca aj hráči museli zmeniť šoféra. Aj napriek tomu veríme, že prídete do Skalice povzbudiť Rytierov k boju o štvrtý majstrovský titul," uvádza oficiálna stránka klubu.

Majster bude chcieť rozhodnúť o titule už v sobotu, motivácia však ženie vpred aj domácich. Opora Nitry Róbert Kašša si v drese Nitry pripísala už svoj 150. bod.

"V druhom finálovom zápase som získal 150 bod v drese Rytierov. Chýbali mi štyri body pred finále, ale moc som to nechcel siliť. Ale vyšlo to práve v domácom prostredí a to ma teší. Teraz však bude veľmi ťažké si stanoviť nejaký ďalší cieľ. Chcem však povedať, že keby som už do konca sezóny vôbec neskóroval a vyhrali by sme titul, vôbec by mi to nevadilo," povedal hneď po zápase spokojný Róbert Kašša pre klubovú stránku.

Karty sú teda rozdané a budeme s napätím očakávať, či spoznáme cez víkend majstra Slovenska pre sezónu 2013/14.

3. zápas 31. 5. 2014

13:00 hod. HBK 87 Skalica - HBK Nitrianski Rytieri Nitra

Prípadný 4. zápas 1. 6. 2014

11:00 hod. HBK 87 Skalica - HBK Nitrianski Rytieri Nitra

FOTO: Ján Ivančík


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.