1. ročník ŽIRAFA CUPu v malom futbale odohraný, futsalová sezóna ukončená.

1. ročník ŽIRAFA CUPu v malom futbale odohraný, futsalová sezóna ukončená.

Náročný 8. ročník Futsalovej Žirafa Liga Žilina 2013/14 sme zakončili netradične, turnajom v malom futbale ŽIRAFA CUP 2014. Pôvodným dejiskom mal byť futbalový areál v Bytčici. Avšak, podobne ako mnohé naše voľnočasové a športové aktivity pod organizátorskou hlavičkou SCVČ Žirafa, aj Bytčica vadila pár obludám s dočasným mandátom. V skončenej sezóne sme takúto „zákulisnú podporu“ zažili už neraz a tak sme boli pripravení na alternatívu. Vďaka Bohu sme našli pochopenie v Rosine a u tamojšieho p. Kaisa. Ten nám počas prípravy ako aj vám v priebehu podujatia, zabezpečil úplne všetko na čo sme si len spomenuli, alebo náhle potrebovali. Nehovoriac o tom, že po popoludňajšej krátkej prietrži mračien bolo potrebné nanovo „nalajnovať“ ihriská. Ani to pre neho nebol problém. Zoznam všetkým malých aj veľkých služieb z jeho strany by bol asi nekonečný a preto mu patrí jedno veľké ĎAKUJEME! O rok sme späť :-).

Prípravu 200 litrov fajnového guláša si pod svoju odbornú opateru zobral Dušan Tvrdý (na fotografii prvý z ľava) s pomocníkmi. Len pre ilustráciu, poctivá príprava začala vo štvrtok nákupom základných surovín, v piatok sa pokračovalo krájaním mäsa, čistením 50 kg zemiakov, 30 kg cibule, ... . Samotné spojenie všetkého v jeden znamenitý celok prebiehalo od sobotného rána – 06.30 do poludnia a so servírovaním až do neskorého večera. Kuchársky maratón, klobúk dole Duško a veľká vďaka.

Okrem gulášu vám dvojica Dano a Hela Šutekovci majstrovsky ugrilovala vynikajúce klobásky, za ktoré ďakujeme spoločnosti Atlanta a pánovi Hozákovi. Pagáčiky a moravské koláčiky dodali POTRAVINKA Moravčík Ľuboslav a Pekáreň Varín.

Na pitnom režime sa spolupodieľali spoločnosti - Slovenské pramene a žriedla, a.s. Turčianske Teplice za minerálky s Božskou chuťou – Budiš, Černá hora s.r.o. Žilina za zlatistý mok a kofolku, resp. ich zástupcovia: páni Čuraj, Fidrík a Ertelt.

Individuálne ocenení si prevzali pozornosti od žilinského športového obchodu MIRUPO ŠPORT zastúpeného Michalom Michalekom. Najmenších návštevníkov darčekmi potešil Martin Kapitulík. Všetkým menovaným ďakujeme za pomoc aj úsporu nákladov :-) .

S píšťalkou vám to „opäť kazili“ rovnakí džentlmeni ako počas celého futsalového roka: Michal Botka, Karol Čepec, Anton Ďurina, Miloš Ďuriník, Tomáš Grznár, Juraj Hollý, Pavel Ištvánik, Stanislav Nemček, Pavel Papaj.

Špeciálne poďakovanie patrí aj personálu Národnej transfúznej služby a pochopiteľne aj 11 spôsobilým darcom, ktorí si nechali odobrať viac ako 4,5 litra krvi.

Organizátorom podujatia, rovnako ako 8. ročníka Futsalovovej Žirafa Liga Žilina 2013/14 bol kolektív SCVČ Žirafa spolu s Dušanom a Drahoškou Štaffenovými a Tomášom Kvaššayom (Heno18).

Ďakujeme za účasť aj všetkým hráčom na 1. ročníku ŽIRAFA CUPu 2014 v malom futbale, ktorý skončilo v takomto poradí (kompletný prehľad výsledkov):

1. CHALAPEŇOS

2. Athletico Bitarová

3. BANDA

4. ŽFA Žilina

5. METAL Skoba

6. Malaga

7. FC Sohli

8. THE RED DEVILS ŽILINA A

9. DOXX ŽILINA A

10. Tipsport Chlub

11. REFEREE Team

12. FK Kastrol Team Žilina A

13. For fun

14. RECREATIVO B

15. ELIT

16. Recreativo

17. SAFALÁTKY

18. Citrus

19. UNITED Crew

20. HBC Budatín

21. PUPKÁČI Futsal Team

22. České Bučkovce


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.