MFŽL Žilina - sr. V.: Small Wood B - Terror Machine

MFŽL Žilina - sr. V.: Small Wood B - Terror Machine

Šlágrom 5. kola šiestej MIRUPO Futsalovej Žirafa ligy bol nedeľňajší zápas medzi domácimi FSC Small Wood Žilina B a Terror Machine. Oba tímy sa navzájom poznajú, či už hráči z pôsobenia vo "veľkom" futbale, alebo vedúci oboch tímov. Vzájomný duel teda sľuboval zaujímavý súboj.

Úvodné minúty sa hral "oťukávací" futsal, aktéri oboch tímov skúšali, čo si na svojho súpera môžu dovoliť. Vstup do zápasu však vyšiel lepšie hráčom Terror Machine, keď v 7. minúte otvára skóre po zaváhaní domácej obrany Záruba. "Smallwooďáci", ktorým chýbali v zostave opory zadných radov Puček a Krajčík, avšak po zranení sa im vrátil do základnej zostavy kapitán Pivko, sa ale nedali zaskočiť. V 14. minúte vyrovnáva predsezónna posila Kamil Hrošovský na 1:1, pričom ten istý hráč stanovil štyri minúty pred koncom prvého polčasu polčasové skóre na 2:1.

Do druhého polčasu vstúpili bleskovo domáci, keď už po minúte hry zvyšuje na 3:1 opäť Hrošovský. Domáci útočník podal v tomto zápase naozaj výborný výkon. Následné minúty patrili opäť domácim, kedy ovládli ihrisko a postupne v rozpätí siedmich minút pridávali góly Mištrík, Cigánik, Pivko a Srpoň. Medzitým ešte dokázal znižovať za hostí Zajac a v 42. minúte ešte skóroval hosťujúci Seidl na 7:3. Domácich však nezaskočil ani tento gól, pretože už o dve minúty rozhodol o konečnom výsledku zápasu svojim druhým gólom v zápase Mištrík. V záverečných minútach sa hostia ešte snažili skorigovať výsledok, avšak gól už do konca nepadol a tak si Small Wood B pripisuje prvé víťazstvo v sezóne 2014/2015.

Na záver treba dodať, že oba tímy podali dobrý a korektný výkon, ku ktorému dobre prispel aj rozhodca Karol Čepec, ktorému aktéri stretnutia uľahčili robotu a nemusel pískať žiadne väčšie fauly, či udeľovať karty.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.